Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Representació del CN Terrassa en la gala de l’esport de la ciutat

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Teatre Principal de Terrassa va acollir el divendres 15 de març la 49a edició de la Gala de l’Esport, un esdeveniment anual que reconeix i premia l’excel·lència esportiva de la ciutat de Terrassa de l’any 2023, on hi va haver varies nominacions referents al CN Terrassa.

En la categoria de millor esportista d’esport adaptat, del CN Terrassa hi va haver nominat: Àlex Villarejo i Sarai Gascón. Per altra banda, com a millor esportista promesa, Maria Manso i Martina Fernández, waterpolistes del Club, es trobaven nominades d’aquesta categoria per a obtenir el premi.

Sarai Gascón, va recollir el guardó com a millor esportista de Terrassa durant l’any 2023, després de ser escollida com a millor esportista en la categoria d’esport adaptat.

Finalment, Mario Guillén, nedador del Club, va rebre una menció especial a la gesta esportiva, amb motiu de la seva perseverança i els resultats assolits en les competicions a les quals ha participat durant tot l’any 2023.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.