Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Representació del CN Terrassa en el X Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Aleví de Natació i el VII Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • També se celebrarà el VII Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva de Categoria Edat Escolar

Del divendres 8 al diumenge 10 de març, se celebrarà el X Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Aleví de Natació i el VII Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva de Categoria Edat Escolar. Les competicions es duran a terme a Los Barrios (Cadis).

Pel que fa al X Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Aleví, la selecció catalana està formada per tres esportistes del CN Terrassa i un tècnic. Aquests, són: Pol Santana, Jan Cano i Adriana Rodriguez com a nedadors i Víctor Muñoz com a tècnic. Pol Santana competirà en 50, 100 i 200 papallona, mentre que Jan Cano i Adriana Rodriguez ho faran en 50, 100 i 200 lliures.

Per altra banda, en referència al VII Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva, també hi haurà representació del Club egarenc. En aquest cas seran Quynh Iglesias i Irache Torres com a nedadores i Jordi Bosch com a entrenador. Quynh Iglesias, competirà en 50 i 100 lliures, així com en 50 i 100 esquena, mentre que Irache Torres ho farà en 50 i 100 lliures, 100 esquena i 100 braça.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.