Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Representació del CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de Kyus

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Esportistes de la secció de karate del CN Terrasssa van competir dissabte 24 de febrer en el Campionat de Catalunya de kyus d’adults. El Campionat es va celebrar a Lliçà d’Amunt.

En total, nou esportistes del Club egarenc hi van participar tant en kata com kumite i cinc d’aquests van assolir fer podi.

En Kumite, Noor el Moulat va penjar-se la medalla de plata en categoria open cadet femení, mentre que Ivan Montes va posicionar-se com a tercer classificat de cadet masculí -60 quilos. Per altra banda, Andrea Blanco va assolir la tercera posició en Kumite femení.

Respecte a Kata, Melinda Rodriguez es va penjar la medalla de bronze en +16 anys femení i Daniel Sábada, també va assolir la tercera posició en +16 anys masculí.

Els i les esportistes que van representar el Club en aquest campionat, van ser:  Laia Gorres, Melinda Rodríguez, Emma Azor, Andrea Blanco, Miriam Perea, Daniel  Sádaba, Xavier Otín, Ivan Montes, Albert Marco, Ismael Ahmida i Noor El Moulat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.