Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Representació de la secció de triatló del CN Terrassa en el Duatló de Viladecans, en la Vallès Drac Race i en la Mitja de Granollers

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La secció de triatló del CN Terrassa, va estar present aquest passat cap de setmana en tres competicions: el duatló de Viladecans, la Vallès Drac Race i la Mitja de Granollers.

En el Duatló de Viladecans, hi van participar tres integrants de la secció. Carlos Hita, que es va posicionar com al 28è classificat de la general i tercer de la categoria sub 23. Així com, Oriol Vilajuana, que va ser el 29è de la general i el tercer de la categoria Junior, i, Oriol Miret, que va posicionar-se com al 40è classificat de la competició.

Tanmateix, en la Vallès Drac Race de 25 quilòmetres, hi van participar Dani Ratera que va posicionar-se com a sisè, Eugenio Schillaci com al 56è classificat, Carlos Pérez, com al 59è classificat i Gabriel Blanes. Per altra banda, en la d’11 quilòmetres, hi va participar Miguel Angel Peralta.

Pel que fa a la Mitja de Granollers, la representació del CN Terrassa va estar coberta per Mireia Lalanza i per Maria Peláez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.