Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Representació de la secció de Judo del CN Terrassa en l’últim rànquing català previ al Campionat d’Espanya Infantil

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aquest cap de setmana diversos esportistes de la secció de Judo del CN Terrassa han participat en l’últim rànquing català pel Campionat d’Espanya de la categoria infantil. En total han competit cinc esportistes del Club, els quals han sigut Albert Cardona, Quim Nogués, Martina Boissalier, Martina Abad i Daniela Boissalier. També, ho havia de fer Rubén Alcaide en menys 55 quilograms, tot i que finalment no ho va poder fer per un tema de pesatge.

Martina Abad i Daniela Boissalier es van penjar la medalla de bronze, mentre que Martina Boissalier va assolir la medalla de plata. Martina Boissalier, va perdre la final en temps extra, per un resultat final de tres sancions vers a dues sancions de la seva rival.

Martina Boissalier i Martina Abad, continuen tenint opcions per classificar-se en el Campionat d’Espanya en menys 52 quilograms i menys 63 quilograms respectivament, ja que acabarà depenent de les places que s’assignin a Catalunya des de la Federació espanyola de Judo.

Per altra banda, l’esportista de la secció de Judo del CN Terrassa que ja té la plaça fixa per haver assolit el primer lloc del rànquing de tota la temporada és Daniela Boissalier, que ho farà en menys 52 quilograms. El Campionat d’Espanya serà el 26, 27 i 28 d’abril, les instal·lacions on se celebrarà encara estan per confirmar.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).