Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Frontenis

Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

 

A partir del dilluns 25 de gener, la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica tornarà a estar a disposició dels socis. Les reserves estaran actives el dissabte 23 a les 22.00h.

Per utilitzar la instal·lació, caldrà seguir el protocol següent:

-La primera vegada que el soci reculli la clau de la pista al Punt d’Atenció al Soci signarà un document d’autoresponsabilitat sobre el funcionament, sobre l’accés a la instal·lació i sobre les mesures de prevenció de la Covid 19.

-El clauer portarà dues claus, la de la pista i la del cadenat de les escales que donen al Carrer dels Voluntaris Olímpics i del passadís exterior de la piscina de 50 metres.

-El soci accedirà al frontó a través del torn de sortida de la Plaça Dura i de la porta gris que dona accés al passadís del pàrquing.

-Els jugadors obriran el cadenat del frontó i seran els responsables de tancar-lo a la sortida.

-La sortida es farà per l’exterior del club, caminant per la vorera. Els jugadors tornaran al club per deixar la clau al Punt d’Atenció al Soci i passaran de nou el control de temperatura per accedir a les instal·lacions. En venir d’un espai exterior, cal passar novament aquest control per complir amb les mesures de prevenció de la Covid 19.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).