Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

 

A partir del dilluns 25 de gener, la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica tornarà a estar a disposició dels socis. Les reserves estaran actives el dissabte 23 a les 22.00h.

Per utilitzar la instal·lació, caldrà seguir el protocol següent:

-La primera vegada que el soci reculli la clau de la pista al Punt d’Atenció al Soci signarà un document d’autoresponsabilitat sobre el funcionament, sobre l’accés a la instal·lació i sobre les mesures de prevenció de la Covid 19.

-El clauer portarà dues claus, la de la pista i la del cadenat de les escales que donen al Carrer dels Voluntaris Olímpics i del passadís exterior de la piscina de 50 metres.

-El soci accedirà al frontó a través del torn de sortida de la Plaça Dura i de la porta gris que dona accés al passadís del pàrquing.

-Els jugadors obriran el cadenat del frontó i seran els responsables de tancar-lo a la sortida.

-La sortida es farà per l’exterior del club, caminant per la vorera. Els jugadors tornaran al club per deixar la clau al Punt d’Atenció al Soci i passaran de nou el control de temperatura per accedir a les instal·lacions. En venir d’un espai exterior, cal passar novament aquest control per complir amb les mesures de prevenció de la Covid 19.

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies