Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Frontenis

Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Reobrim la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica

 

A partir del dilluns 25 de gener, la pista de frontennis de l’Àrea Olímpica tornarà a estar a disposició dels socis. Les reserves estaran actives el dissabte 23 a les 22.00h.

Per utilitzar la instal·lació, caldrà seguir el protocol següent:

-La primera vegada que el soci reculli la clau de la pista al Punt d’Atenció al Soci signarà un document d’autoresponsabilitat sobre el funcionament, sobre l’accés a la instal·lació i sobre les mesures de prevenció de la Covid 19.

-El clauer portarà dues claus, la de la pista i la del cadenat de les escales que donen al Carrer dels Voluntaris Olímpics i del passadís exterior de la piscina de 50 metres.

-El soci accedirà al frontó a través del torn de sortida de la Plaça Dura i de la porta gris que dona accés al passadís del pàrquing.

-Els jugadors obriran el cadenat del frontó i seran els responsables de tancar-lo a la sortida.

-La sortida es farà per l’exterior del club, caminant per la vorera. Els jugadors tornaran al club per deixar la clau al Punt d’Atenció al Soci i passaran de nou el control de temperatura per accedir a les instal·lacions. En venir d’un espai exterior, cal passar novament aquest control per complir amb les mesures de prevenció de la Covid 19.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.