Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Reobrim el dilluns 25 de maig!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Reobrim el dilluns 25 de maig!

 

 

Benvolgudes sòcies, benvolguts socis,

Ens complau comunicar-vos que el Club Natació Terrassa tornarà a obrir les seves instal·lacions el proper dilluns 25 de maig sempre i quan es confirmi l’accés de la ciutat a la fase 1 del desconfinament previst per les autoritats sanitàries. Durant el tancament, el club no ha deixat de treballar per estar preparat de cara al retorn, amb la higiene com a prioritat per vetllar per la salut i la seguretat dels socis.

 

Horaris reduïts d’obertura del 25 al 31 de maig

 

 De dilluns a divendresDissabte i diumenge
Àrea Olímpica

Matí, de 8.30 a 14.30h

Tarda, de 16.00 a 22.00h

De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon AireDe 16.00 a 22.00hDe 8.30 a 14.30h

A mesura que es puguin utilitzar més espais, s’anirà ampliant l’horari d’obertura.

 

Les activitats que es podran desenvolupar seran les següents:

 

Àrea Olímpica

-Pàdel (1 contra 1).

-Entrenaments individuals amb acompanyament d’un tècnic.

 

Pla del Bon Aire

-Tennis (1 contra 1).

-Frontennis (1 contra 1).

 

Totes aquestes activitats s’hauran de reservar prèviament a través de l’app o de la central de reserves. No es podrà accedir al club sense cita prèvia ni fora de l’horari reservat i només es podrà fer una activitat al dia.

 

La resta d’instal·lacions del club, vestidors i dutxes inclosos, romandran tancades, en compliment de les directrius establertes pel Ministeri de Sanitat en el marc de l’aplicació de la fase 1 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.

 

Demà mateix us enviarem una guia d’actuació per accedir a la instal·lació en aquesta fase.

 

Ens retrobem ben aviat!

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.