Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Renovem completament…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovem completament la maquinària de la Sala de Fitness i de la Sala Natcross

 

Entre el dilluns 25 i el divendres 29 de juny, durem a terme la renovació completa de la maquinària de la Sala de Fitness i de la Sala Natcross, que seran dotades amb equipament d’última generació.

A la Sala de Fitness, instal·larem 88 aparells de treball cardiovascular que suposaran un salt qualitatiu notable. Noves cintes de córrer, el·líptiques i bicicletes que incorporen els darrers avenços tecnològics formen part d’aquesta millora integral, així com un espai de treball funcional. Al costat de la Sala de Fitness, hem habilitat una nova sala equipada amb el·líptiques adreçades a una nova activitat dirigida, l’indoorwalking. Les màquines de musculació es mantindran.

La Sala Natcross també experimentarà una transformació important, atès que es renovarà amb noves màquines de musculació i espais adequats per al treball físic modern. Es conservaran, això sí, elements tradicionals com l’escala horitzontal o la corda.

 

La Sala de Fitness, tancada el 25 i 26 de juny, i la Sala Natcross, el 27, 28 i 29 de juny

 

Amb motiu d’aquesta millora, la Sala de Fitness romandrà tancada el dilluns 25 i el dimarts 26 de juny. El dimecres 27 ja estarà disponible, tot i que encara s’hi estaran fent actuacions. Al seu torn, la Sala Natcross no estarà operativa el dimecres 27, el dijous 28 i el divendres 29. El dissabte 30 es finalitzaran les tasques ja amb la sala oberta.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.