Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Waterpolo

Renovacions clau per a l’equip femení

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa treballa en la composició d’un planter d’alta qualitat en l’equip femení de waterpolo del club. És per això, que aquesta setmana s’ha tancat la renovació de tres jugadores fonamentals per a l’equip: Pili Peña, Paula Camus i Nina Ten Broek. Les tres, internacionals amb les seleccions absolutes del seu país, s’han convertit en peces claus per al planter de Xavi Pérez.

Pili, la jugadora més veterana del planter, és una peça clau per a l’equip. Amb un extens palmarès darrere seu amb la selecció espanyola absoluta, com dues medalles de plata als jocs olímpics de 2012 i del 2020 o un or mundial el 2013, Peña afronta la seva cinquena temporada en el club.

Paula Camus s’ha consolidat com a una de les jugadores més valorades en l’àmbit nacional i internacional gràcies a les tres temporades en les files del Terrassa. Amb només vint anys, la boia madrilenya és una fixa per a la selecció, amb qui ha guanyat un or europeu entre d’altres, i per a l’equip egarenc.

Nina Ten Broek també és cabdal en el planter de Pérez. Amb ja tres temporades al club, ha esdevingut també una peça important per a la selecció neerlandesa. Ten Broek ha contribuït des de 2017 amb l’equip absolut, però no ha estat fins als darrers anys, gràcies a la feina en el CN Terrassa, que s’ha assentat com una continua en el planter neerlandès.

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.