Renovació del conveni de col·laboració amb Neteges Coral

Renovació del conveni de col·laboració amb Neteges Coral

 

 

El Club Natació Terrassa i Neteges Coral han renovat el conveni de col·laboració pel qual l’empresa esdevindrà patrocinador de l’entitat durant l’any 2022. L’import de l’esponsorització es destinarà a la participació europea dels equips sènior masculí i femení de waterpolo.

Quant al contingut de l’acord, cal destacar que, en contraprestació a la seva aportació econòmica, Neteges Coral aconseguirà visibilitat en diferents canals i suports amb què compta el club, així com entrades al club i invitacions a l’àrea termal per tal que pugui gaudir de les instal·lacions. La col·laboració també suposa un avantatge per als socis, que es beneficiaran d’un 15% de descompte en tots els serveis que presta Neteges Coral.

 

Neteges Coral

 

Neteges Coral és una empresa amb seu a Terrassa que ofereix servei arreu d’Espanya. Compta amb més de 40 anys d’experiència en el sector dels serveis de neteja i el subministrament de consumibles. Actualment, aplega més de 400 professionals.

L’empresa es dedica al manteniment de neteja integral de qualsevol tipus d’instal·lacions, principalment als sectors esportiu, hospitalari, farmacèutic i escolar, i a l’administració pública.

Els principals serveis de l’empresa són manteniments de neteja, neteja de vidres, neteges puntuals, tractament de terres (durs, tèxtils, sintètics), serveis auxiliars i jardineria.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies