Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Renovació del conveni de col·laboració amb Neteges Coral

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovació del conveni de col·laboració amb Neteges Coral

 

 

El Club Natació Terrassa i Neteges Coral han renovat el conveni de col·laboració pel qual l’empresa esdevindrà patrocinador de l’entitat durant l’any 2022. L’import de l’esponsorització es destinarà a la participació europea dels equips sènior masculí i femení de waterpolo.

Quant al contingut de l’acord, cal destacar que, en contraprestació a la seva aportació econòmica, Neteges Coral aconseguirà visibilitat en diferents canals i suports amb què compta el club, així com entrades al club i invitacions a l’àrea termal per tal que pugui gaudir de les instal·lacions. La col·laboració també suposa un avantatge per als socis, que es beneficiaran d’un 15% de descompte en tots els serveis que presta Neteges Coral.

 

Neteges Coral

 

Neteges Coral és una empresa amb seu a Terrassa que ofereix servei arreu d’Espanya. Compta amb més de 40 anys d’experiència en el sector dels serveis de neteja i el subministrament de consumibles. Actualment, aplega més de 400 professionals.

L’empresa es dedica al manteniment de neteja integral de qualsevol tipus d’instal·lacions, principalment als sectors esportiu, hospitalari, farmacèutic i escolar, i a l’administració pública.

Els principals serveis de l’empresa són manteniments de neteja, neteja de vidres, neteges puntuals, tractament de terres (durs, tèxtils, sintètics), serveis auxiliars i jardineria.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.