Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Renovació del conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Horitzó

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovació del conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Horitzó

 

 

L’acord contempla que el Club Esportiu Horitzó pugui utilitzar instal·lacions del club per dur a terme les seves activitats d’esport adaptat

 

 

 

El Club Natació Terrassa i el Club Esportiu Horitzó han renovat per a la temporada 2021-2022 el conveni de col·laboració que preveu la cessió d’espais del club a l’entitat per tal que desenvolupi activitats esportives amb els seus monitors i usuaris. L’acte de signatura s’ha celebrat aquest matí i ha comptat amb la presència dels presidents de les dos clubs, Joan Herrera i Josep Bernabeu, que s’han felicitat per la renovació del conveni i han expressat la seva voluntat d’estendre la col·laboració a altres projectes conjunts que puguin sorgir.

Concretament, el conveni contempla que el Club Esportiu Horitzó utilitzi una pista exterior de les instal·lacions del Pla del Bon Aire i espai de làmina aquàtica a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica per dur a terme les activitats de bàsquet adaptat a discapacitats intel·lectuals i natació.

La renovació de l’acord permetrà, d’una banda, que el Club Esportiu Horitzó continuï treballant els tres grups de natació adaptada i les teràpies aquàtiques individuals a la piscina i, de l’altra, facilitarà que prossegueixi amb els entrenaments dels equips de competició de bàsquet adaptat.

El Club Esportiu Horitzó és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció i a la divulgació de l’activitat física i de l’esport adaptat per a persones amb diversitat funcional.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.