Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Renovació de l’acord de col·laboració amb Infisport

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Renovació de l’acord de col·laboració amb Infisport

 

El Club Natació Terrassa i Infisport han renovat l’acord de col·laboració subscrit la temporada 2018-2019. La novetat del nou conveni és que l’empresa de suplementació nutricional, fins ara patrocinador de les seccions de natació i waterpolo, amplia la seva actuació a les seccions de bàsquet i futbol. L’acord serà vigent per dues campanyes més, l’actual, 2020-2021, i la següent, 2021-2022.

El conveni de col·laboració contempla que Infisport proporcioni producte adreçat als esportistes de les seccions esmentades en condicions especials. Així mateix, l’acord preveu que Infisport gaudeixi de visibilitat per mitjà dels diferents canals de què disposa el club. Per exemple, la marca apareixerà a la pàgina web del club i a les publicacions relatives a les quatre seccions, així com a les corresponents xarxes socials. Igualment, disposarà d’un espai publicitari a l’interior de la piscina.

 

Infisport, des del 1996

 

Infisport és una empresa nacional fundada l’any 1996 amb l’objectiu d’investigar sobre les necessitats nutricionals en l’activitat física i desenvolupar formulacions basades en l’evidència científica.

El coneixement adquirit durant aquest temps i el treball continu d’actualització permet oferir una gamma completa de complements alimentaris per a esportistes agrupada en set famílies, orientades a cobrir les necessitats reals en diverses disciplines esportives amb qualitat i eficàcia. El fet que nombrosos metges esportius i seleccions estatals recomanin productes Infisport als seus esportistes, equips i clubs n’avala la seva credibilitat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.