Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Recepció de la Generalitat…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Recepció de la Generalitat als medallistes internacionals en esports aquàtics

 

Les waterpolistes Olga Descalzi, Sandra Domene i Elia Montoya, juntament amb el delegat de waterpolo i membre de la Junta Directiva Carlos Rodríguez, van assistir ahir a la tarda a la recepció oficial que va organitzar la Generalitat de Catalunya en honor als medallistes internacionals en esports aquàtics de clubs catalans durant l’any 2018. L’acte va ser presidit per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i va comptar amb la presència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran.

Olga Descalzi, Sandra Domene i Elia Montoya van ser homenatjades com a integrants de la selecció espanyola que va penjar-se la medalla d’or al Campionat d’Europa Júnior que va desenvolupar-se a Funchal (Portugal). Descalzi i Domene, a més, van adjudicar-se el títol amb el combinat estatal en el Campionat d’Europa Juvenil que va celebrar-se a Belgrad (Sèrbia). En l’apartat masculí, també van ser reconeguts Bernat Sanahuja, subcampió del món juvenil a Szombathely (Hongria) i medallista de bronze al Campionat d’Europa de Minsk (Bielorússia), i Oriol Rodríguez, bronze també a l’Europeu júnior de Minsk. Ambdós jugadors no van poder assistir a la recepció, ja que coincidia amb l’entrenament del primer equip de waterpolo.

 

Una setantena d’esportistes

 

L’acte va esdevenir un reconeixement per a la setantena d’esportistes catalans que han aconseguit una medalla en competicions internacionals en natació, natació artística i waterpolo durant l’any 2018.

Adreçant-se als esportistes, Artadi va afirmar que “la història d’un país es construeix amb la gent. Vosaltres sou els campions d’avui. Els que esteu fent història”. En aquest sentit, la consellera va refermar la idea de Catalunya “com a bressol de gran clubs, d’unes federacions que donen suport i de grans esportistes”. I va destacar “la cultura esportiva del nostre país, els clubs i el teixit associatiu perquè puguem ser referents en diferents esports”.

La portaveu va reconèixer que tot plegat passa per l’aposta que es fa en l’esport “a tots els nivells, també des del Govern amb l’esport base”. Així com, per la figura dels clubs esportius “sòlids” que estan “darrere vostra i fan treure el millor de tots vosaltres”.

Elsa Artadi va recordar la llarga tradició de la natació que hi ha a Catalunya “des de la fundació, fa 111 anys, del Club Natació Barcelona, fins a l’actualitat”. Com a exemple va destacar “l’estiu rècord” perquè “una setantena d’esportistes heu obtingut medalles en competicions internacionals de natació”.

Per acabar, la consellera va agrair als esportistes “l’esforç, el sacrifici i la constància” que els han fet tenir un reconeixement internacional. I per això, “sou un exemple pels grans valors que mostreu. Un exemple per a infants i joves. Però, també, per als adults. Pel vostre exemple del treball en equip, igualtat superació i fortalesa. Gràcies a vosaltres tenim una societat millor, tenim un país millor”.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.