Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

La Generalitat rep els medallistes de Gwangju

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Recepció a la Generalitat dels medallistes al Campionat del Món de Gwangju

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Sandra Domene i el waterpolista Alberto Barroso han assistit aquest migdia a una recepció a la Generalitat de Catalunya que ha servit per reconèixer els esportistes catalans que van aconseguir una medalla al Campionat del Món de Gwangju (Corea del Sud) que va celebrar-se l’estiu passat. El club ha estat representat també pel president Jordi Martín i pel delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva Carlos Rodríguez.

Cal recordar que Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña van assolir la plata amb la selecció femenina després de perdre amb els Estats Units a la final, mateix mèrit que va obtenir Alberto Barroso amb la selecció masculina després de caure contra Itàlia en la final. Aquests èxits van classificar ambdues seleccions per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Sandra Domene, al seu torn, va proclamar-se subcampiona del món en la modalitat de Waterpolo Beach després que la selecció espanyola femenina fos superada pels Estats Units en la final.

L’acte, amb el president de la Generalitat Quim Torra com a amfitrió, s’ha celebrat al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, i ha comptat amb la presència d’esportistes i els equips tècnic i directiu de la Federació Catalana de Natació, encapçalats pel seu president Enric Bertran, així com també el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.

Al marge dels subcampionats del món dels equips femení i masculí de waterpolo i de l’equip de Waterpolo Beach, cal esmentar que les esportistes de natació artística van aconseguir tres medalles a la cita coreana.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).