Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Waterpolo

La Generalitat rep els medallistes de Gwangju

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Recepció a la Generalitat dels medallistes al Campionat del Món de Gwangju

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Sandra Domene i el waterpolista Alberto Barroso han assistit aquest migdia a una recepció a la Generalitat de Catalunya que ha servit per reconèixer els esportistes catalans que van aconseguir una medalla al Campionat del Món de Gwangju (Corea del Sud) que va celebrar-se l’estiu passat. El club ha estat representat també pel president Jordi Martín i pel delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva Carlos Rodríguez.

Cal recordar que Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña van assolir la plata amb la selecció femenina després de perdre amb els Estats Units a la final, mateix mèrit que va obtenir Alberto Barroso amb la selecció masculina després de caure contra Itàlia en la final. Aquests èxits van classificar ambdues seleccions per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Sandra Domene, al seu torn, va proclamar-se subcampiona del món en la modalitat de Waterpolo Beach després que la selecció espanyola femenina fos superada pels Estats Units en la final.

L’acte, amb el president de la Generalitat Quim Torra com a amfitrió, s’ha celebrat al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, i ha comptat amb la presència d’esportistes i els equips tècnic i directiu de la Federació Catalana de Natació, encapçalats pel seu president Enric Bertran, així com també el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.

Al marge dels subcampionats del món dels equips femení i masculí de waterpolo i de l’equip de Waterpolo Beach, cal esmentar que les esportistes de natació artística van aconseguir tres medalles a la cita coreana.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.