Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Realitzada l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa presenta superàvit però veu frenada, de moment, la seva capacitat de creixement

El CN Terrassa presenta símptomes de recuperació, després de dos exercicis econòmics amb pèrdues per la pandèmia i l’encariment dels subministraments. En l’assemblea general ordinària de socis compromissaris d’aquest dijous, la junta directiva ha presentat un benefici de 435 mil euros. El club va generar més ingressos dels previstos, procedents de l’augment de la seva massa social (18.189 socis a 31 d’agost), dels cursets, de les seccions esportives, de la publicitat i de dues subvencions extraordinàries que no comptaven de la Generalitat i del Consejo Superior de Deportes, entre d’altres conceptes.

Això ha fet que els membres de la Junta Directiva del club presentessin un pressupost de 9.096.865€ per al proper exercici, amb l’objectiu de generar un superàvit de 93 mil euros. Es preveu reduir els costos energètics amb les iniciatives de sostenibilitat i eficiència energètica que s’han dut a terme i es seguiran posant en marxa. El Club calcula afrontar unes inversions d’uns 575 mil euros, que inclouen la reforma de la sala de fitness a partir del 18 de desembre.

La junta del CN Terrassa va comentar l’objectiu de trobar nous espais de creixement. Però aquestes aspiracions s’han vist frenades. El projecte per reformar les osboletes i deficitàries instal·lacions al Pla del Bon Aire, amb la construcció de sis pistes de pàdel i la millora d’accessos i vestuaris, ha estat rebutjada pels socis. La inversió prevista era de 350 mil euros, que s’hagués amortitzat abans, segons els directius, però fins que la Generalitat no doni llum verda a una pròrroga de 25 anys més no es tornarà a plantejar.

Una altra via de creixement passa pel Terrassa Sports. En l’assemblea la junta ha informat que es presentarà al concurs de licitació per gestionar aquest centre esportiu, que permetria descongestionar els serveis que es presten a l’Àrea Olímpica i evitar competència a la zona.

Si el CN Terrassa es fes amb la gestió, l’objectiu seria fer un gran complex aquàtic al camp futbol (la secció es traslladaria a Les Palmeres) per incrementar l’oferta de làmina d’aigua. En l’assemblea s’ha presentat un projecte que inclou dues piscines de 50 metres, amb graderies per a 2.000 i 500 persones respectivament, destinat bàsicament als equips de natació i waterpolo. Això donaria més espai al soci a les actuals piscines. El projecte inclou també un pàrquing, que donaria resposta al dèficit que hi ha a la zona. Un pla, supeditat a subvencions i que, ara per ara, està fora de la capacitat d’endeutament del club.

 

Font: Canal Terrassa https://terrassadigital.cat/el-cn-terrassa-presenta-superavit-pero-veu-frenada-de-moment-la-seva-capacitat-de-creixement/

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.