Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Raúl Navalón, nou responsable de la secció de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Raúl Navalón, nou responsable de la secció de natació

 

 

La seva arribada comporta la incorporació de dotze nedadors que reforçaran el primer equip

 

 

Raúl Navalón ha estat presentat aquest migdia com a nou responsable de la secció de natació del CN Terrassa. L’acte ha comptat amb la presència del president Joan Herrera, així com d’una àmplia representació dels dotze nedadors que s’incorporen a l’entitat, César Castro, Francho Artal, Alejandro Calderón, Pedro Ruano, Carla Seco, Esther Morillo i Laura Díaz.

 

Un canvi de rumb

 

En la seva intervenció, el president ha remarcat la necessitat de fer un canvi en la secció. “Transcorregut més d’un any des que vam prendre possessió de la gestió del club, enteníem que calia donar un impuls a la secció de natació, una de les seccions fundacionals de l’entitat. Crèiem que necessitàvem un canvi i considerem que la figura de Raúl Navalón és la més adient per encetar una nova etapa de creixement i millora esportiva”. Herrera ha explicat que Navalón “aporta il·lusió, compromís, dedicació i, sobretot, ganes de treballar en equip i d’integrar-se ràpidament en l’entitat” i ha afegit que “ha demostrat la seva vàlua les darreres temporades com a tècnic del CE Mediterrani”. El màxim responsable del club ha destacat que, malgrat ser una persona jove, Navalón “compta amb una experiència notable que el capacita per conduir la secció de natació del club els propers anys”.

Herrera ha afirmat que l’arribada de Navalón suposa “la incorporació al club d’un bon nombre de nedadors de qualitat que contribuiran a reforçar el nivell del primer equip” i ha expressat la seva il·lusió davant el nou camí que prendrà la secció enguany. “La contractació d’un tècnic de les característiques del Raúl fa realitat el nostre eslògan de campanya, L’Hora del Canvi. Avui avancem en el projecte de club que volem i estem convençuts que farem un salt endavant que ens permetrà consolidar la nostra presència en l’elit estatal”.

 

Projecte il·lusionant

 

Al seu torn, Navalón ha iniciat la seva intervenció agraint la confiança al president i al vicepresident Albert Puig. “Hem parlat molt sobre com voldríem que fos el club en un futur proper, l’hem somiat. El somni s’ha fet realitat i ara podem començar treballar. És un bon moment per a mi, arribo amb moltes ganes i disposat a tot”. El tècnic barceloní ha reconegut que, al principi, va sentir vertigen davant el repte. “La coincidència amb l’Albert Puig al Mediterrani en la seva darrera etapa com a nedador va ser cabdal. Ell em va posar en contacte amb el president i vam començar a parlar. Necessitava un canvi i crec que és el lloc adequat per desenvolupar les idees que tinc i per créixer”.

Navalón ha agraït també la complicitat de tots els nedadors que l’acompanyen de la seva anterior etapa al CE Mediterrani. “Un tècnic necessita el suport dels nedadors. Veig que confien en el projecte i en mi, cosa que em dona força per ser encara millor. Estan molt involucrats i han demostrat molta predisposició des del primer dia”.

El nou tècnic del CN Terrassa ha definit el projecte com a “il·lusionant”. “Sense il·lusió no es pot arribar enlloc. La natació és la meva passió, m’hi he dedicat tota la vida, primer com a nedador i, després, com a tècnic. Per a mi, no es només un esport, és un estil de vida. Sempre he posat la natació per davant de qualsevol altra cosa, sempre ha estat el primer. La meva primera tasca és transmetre aquesta il·lusió i crear cohesió de grup. Hem de ser més una família que un equip”.

Navalón ha concretat que les novetats no es redueixen al seu nom. “Tinc la sort de comptar amb un equip multidisciplinar que ens farà créixer moltíssim. Prepararem un conjunt de proves per treure el màxim rendiment de cada nedador de forma individualitzada”. I ha expressat la seva esperança en situar el CN Terrassa a dalt de tot en un futur molt proper. “Tenim potencial per competir amb els millors. Quant a qualitat, tenim nedadors de rendiment immediat, nedadors joves amb projecció i nedadors de la pedrera que poden fer-se un lloc a mig termini en l’equip absolut”.

L’entrenador barceloní ha assenyalat el Campionat d’Espanya i la Copa d’Espanya de Clubs del mes de desembre com a primeres competicions de referència. “Aquí començarem a veure les adaptacions dels nedadors, si hi ha hagut una bona integració. A la Copa d’Espanya, hem de pujar a la màxima categoria en l’apartat femení i, en el masculí, hem de lluitar amb els millors”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).