Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Raúl Elía, als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 amb la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Raúl Elía, als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 amb la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes

 

 

El membre del cos tècnic del sènior masculí de bàsquet del club Raúl Elía estarà present en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 com a delegat i cap d’equip de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes. La cita se celebrarà del 24 d’agost al 5 de setembre a la capital japonesa. Serà la seva segona experiència olímpica, atès que ja va formar part del cos tècnic d’aquesta selecció en els Jocs de Rio 2016.

Recentment, el jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes Jordi Ruiz va desenvolupar sessions de preparació per a la cita paralímpica al pavelló del CN Terrassa de la mà d’Elía. Ambdós van reunir-se amb el president del club Joan Herrera i li van lliurar una samarreta de la selecció espanyola.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.