Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Quinze nedadors del club participen en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quinze nedadors del club participen en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

 

 

Miguel Durán, David Benítez, Mario Mollà i Adrián Santos concentren les opcions de medalla

 

 

Quinze nedadors del club disputaran entre dijous i diumenge el LXV Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres – Astralpool que se celebrarà a les instal·lacions de Son Hugo de Palma de Mallorca. La competició aplegarà 623 nedadors de 123 clubs diferents.

La delegació egarenca que afrontarà la màxima cita del calendari estatal està integrada per quatre nedadores i onze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Carles Faro. En l’apartat femení, intervindran Maria Buch (100 m papallona), Iris Ferrer (100 m papallona), Gisela Guerrero (100 i 200 m lliures) i Aida López (400 i 800 m lliures i 100 i 200 m papallona).

De la mateixa manera, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua David Benítez (50 m lliures, 50 m papallona i 50 i 100 m braça), Víctor de Pablo (50, 100 i 200 m braça), Miguel Durán (200 i 400 m lliures), Guillem Lázaro (50, 100 i 200 m papallona), Mario Mollà (50, 100 i 200 m lliures, 50 i 100 m papallona i 100 m estils), Guillem Pérez (200 i 400 m estils), Oriol Pérez (200 m esquena i 200 m estils), Eric Rodelas (50, 100 i 200 m braça), Adrià Roy (100 m esquena i 100 m estils), Adrián Santos (50, 100 i 200 m esquena i 100 m estils) i Ferran Siré (200 i 400 m lliures i 100 i 200 m papallona).

Al marge de les proves individuals, els nedadors locals afrontaran cinc relleus del programa, el 4×50 m, 4×100 i 4×200 m lliures masculins i el 4×50 i 4×100 m estils masculins.

 

Preparació adreçada a la Copa d’Espanya de Clubs

 

El tècnic Eugeni López afirma que el campionat “no s’ha preparat de forma específica”. “Nosaltres donem més importància a la Copa d’Espanya de Clubs que tindrà lloc el 22 i 23 de desembre”. Dit això, l’entrenador local assegura que l’equip competirà “al màxim” per aconseguir medalles i places de finalista, així com per assolir una posició entre els millors en la classificació per equips masculina.

L’entrenador local assenyala que el CN Terrassa compta amb diversos aspirants al podi, tots en categoria masculina. Miguel Durán, David Benítez, Mario Mollà i Adrián Santos opten a les posicions de privilegi. Pel que fa als relleus, el 4×100 m estils masculins aspira a ocupar un graó del podi. Al marge dels resultats, López subratlla que un dels objectius de la cita balear és “promoure els nedadors joves de la pedrera”. “Hem convocat quatre júniors, Guillem Pérez, Oriol Pérez, Adrià Roy i Gisela Guerrero, i una infantil, Iris Ferrer, tots ells amb mínima, per tal que es puguin mesurar amb nedadors absoluts abans de la Copa d’Espanya”.

El Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern – Astralpool es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. Les proves de 50, 100, 200 i 400 metres es disputaran pel sistema d’eliminatòries i finals i les proves de 800 i 1500 m lliures i els relleus, pel sistema contrarellotge. La competició s’iniciarà a les 9.30 del matí i es reprendrà a les 18.00 hores. Diumenge, la jornada de tarda començarà mitja hora abans, a les 17.30.

 

+ PÀGINA DEL CAMPIONAT

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.