Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

Quinze medalles en el XIX Torneig Social de karate

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quinze medalles en el XIX Torneig Social de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir quinze medalles (quatre d’or, tres de plata i vuit de bronze) en el XIX Torneig Social de karate per a menors de 14 anys que va organitzar diumenge. La competició va aplegar una setantena de participants d’un total de quatre clubs. Al marge dels karateques de la casa, van competir representants del Sant Jordi Gym de Terrassa, del David Lloyd de Barcelona i del Karate Ashyura d’Olot. Així mateix, sis alumnes adults del Karate Club Hirota van realitzar una exhibició en l’intermedi de la competició. El torneig es va desenvolupar en les modalitats de kata i kumite.

Paula Bailón va penjar-se l’or en l’open kumite 13-14 anys, mateix èxit que van assolir Ona Otín en kata benjamí menys de 8 anys, Lluc Puig en kata aleví 8-9 anys i Pau Ruiz en kata infantil 10-11 anys. Igualment, Iván Montes va obtenir la plata en kata juvenil 12-13 anys. També van pujar al segon graó del podi André Otiura en kata benjamí menys de 8 anys i Hugo Díaz en kata infantil 10-11 anys.

Finalment, Albert Marco i Laia Gorres van aconseguir el bronze en l’open kumite 13-14 anys. Marco, a més, va repetir plaça en kata juvenil 12-13 anys. Completen les posicions de privilegi els tercers llocs d’Oriol Pozo i Aina Conejos en kata benjamí menys de 8 anys; de Daphne Navarro i Montse Ruiz en kata aleví 8-9 anys; i de Luis López en kata infantil 10-11 anys.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.