Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Quinze medalles en el Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quinze medalles en el Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern de natació

 

 

El CN Terrassa va sumar quinze medalles (cinc d’or, tres de plata i set de bronze) en el Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern que va celebrar-se a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona entre el 9 i el 12 de desembre. A més dels podis, cal destacar que el club va assolir 41 places de finalista. A nivell col·lectiu, l’equip júnior va finalitzar en quart lloc en la classificació per equips amb 1.747 punts, mentre que l’equip infantil va ser novè amb 967.

Els tres títols individuals van correspondre a Adrià Roy en 50 m papallona masculins júnior (25.36), Oriol Pérez en 200 m esquena masculins júnior (2.12.39) i Gisela Guerrero en 100 m lliures femenins júnior (59.67). Les altres dues medalles d’or van arribar en els relleus. El quartet format per Oriol Pérez, Guillem Pérez, Adrià Roy i Joan Ruiz va aconseguir la victòria en el 4×100 m lliures masculins júnior (3.33.99) i en el 4×200 m lliures masculins júnior (7.54.90).

Així mateix, Adrià Roy va doblar medalla de plata en finalitzar segon en els 50 m esquena masculins júnior (28.50) i en els 100 m esquena masculins júnior (1.00.99), mateix èxit que va assolir Gisela Guerrero en els 200 m lliures femenins júnior (2.08.76).

Roy va culminar una gran actuació personal amb dues medalles individuals més, de bronze, en els 50 m lliures masculins júnior (24.40) i els 100 m papallona masculins júnior (57.57). També van pujar al tercer graó del podi Gisela Guerrero en els 100 m papallona femenins júnior (1.06.22), Oriol Pérez en els 100 m esquena masculins júnior (1.01.48) i Iris Ferrer en els 50 m papallona femenins infantil (29.51). Completen la collita de medalles els bronzes del relleu 4×100 m estils masculins júnior, amb Oriol Pérez, Guillem Pérez, Adrià Roy i Joan Ruiz (4.03.42), i del relleu 4×100 m estils mixt júnior, amb Oriol Pérez, Meritxell Puig, Adrià Roy i Gisela Guerrero (4.15.49).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.