Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Queralt Velasco, tercera…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco, tercera en la VII Copa Marnaton eDreams de Cadaqués de natació en aigües obertes

 

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va aconseguir la tercera plaça en la distància de 4,5 quilòmetres en la cinquena i última prova de la VII Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Cadaqués.Velasco va aturar el crono en 59’11”, tan sols per darrere de Jessica Vall, guanyadora amb 55’47”, i de Lidón Muñoz, que va finalitzar segona amb un registre de 55’48”. La marca assolida per Velasco li va proporcionar la victòria en categoria júnior.

 

Vuit representants més

 

El club va comptar amb vuit representants més en aquesta competició. En la prova de 6,5 quilòmetres, Mario Guillén va classificar-se novè de la general i segon de la categoria +30 amb un temps d’1h19’49”, Marc Criado va ocupar la posició 227 amb 1h58’47” i Jonathan Ortiz va acabar en el lloc 401 amb 2h22’21”. En l’apartat femení, Anna Serra va ser 13a amb una marca d’1h35’41”.

En la prova de 4,5 quilòmetres, Natalia Bañó va ser cinquena i tercera de la categoria +18 amb un registre d’1h03’53” i Sònia Rojas va ser setena i primera de la categoria +30 amb una marca d’1h07’25”. En l’apartat masculí, Guillem Farré va finalitzar 61è amb un temps d’1h16’16”. Finalment, en la prova de 2,5 quilòmetres, Esther Alastuey va ocupar la 79a posició amb 51’09”.

 

Mario Guillén, segon de la VII Copa Marnaton eDreams

 

Cadaqués va esdevenir la darrera estació de la VII Copa Marnaton eDreams, que consta d’un total de cinc proves. Les altres quatre van disputar-se a Barcelona, Formentera, Begur i Sant Feliu de Guíxols. El nedador del CN Terrassa Mario Guillén ha finalitzat segon de la classificació general amb un total de 4.051,85 punts, només per darrere de Rafael Cabanillas, guanyador amb 4.354,84. Jordi Díaz, amb 4.027,02, va obtenir la tercera plaça.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).