Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Victòria de Queralt Velasco

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco, guanyadora de la Copa Catalana de Fons 2017-2018

 

La nedadora Queralt Velasco, que militava al CN Terrassa la temporada passada, s’ha adjudicat el títol en categoria absoluta i infantil de la Copa Catalana de Fons 2017-2018, la classificació final de la qual va publicar-se ahir dimarts. El guardó li serà lliurat en la propera edició de la Diada de la Natació Catalana que se celebrarà el mes de maig.

La competició aplega dos blocs de proves, un en piscina i l’altre, en aigües obertes. La Jornada de Fons i Estils (1.500 m), la Jornada d’Hivern (3.000 m), el Campionat de Catalunya (3.000 m) i la Jornada de Primavera (5.000 m) integren el bloc en piscina, mentre que el Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes Port de Barcelona (5.000 m), la Baixada del Renaixement de l’Ebre (12.522 m) i la Travessia del Llac de Banyoles (2.115 m) formen el tram de temporada en aigües obertes.

Velasco ha encapçalat la classificació absoluta final amb un total de 472 punts, tot superant Laura Rodríguez (CN Igualada), segona amb 455, i Luisa Mar Morales (CN Granollers), tercera amb 410. En categoria infantil, Velasco ha sumat 530 punts, per davant d’Ainhoa Campabadal (CN Caldes), segona amb 145, i de Núria Viladegut (CN Lleida), tercera amb 130.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.