Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Queralt Velasco guanya…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco guanya la VII Copa Marnaton eDreams de Begur de natació en aigües obertes

 

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va adjudicar-se la victòria en la distància de 3 quilòmetres en la tercera prova de la VII Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat a Begur. La Copa Marnaton consta de dues proves més, que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols (30 de juny) i Cadaqués (15 de setembre).

Velasco va aturar el crono en 40’11”, tot superant Sarah Blanch (CN Barcelona), que va establir un temps de 40’55”. Arlet Oliveras (CN Rubí) va completar el podi amb una marca de 42’57”.

Mario Guillén, tercer en la prova de 7 quilòmetres

El club va comptar amb un segon representant al podi en aquesta competició. Es tracta de Mario Guillén, que va finalitzar en una meritòria tercera plaça en la distància de 7 quilòmetres amb un registre d’1h32’01”, ex aequo amb Jordi Díaz. Adrián González va vèncer amb una marca d’1h21’44, mentre que la segona posició va correspondre a Rafael Cabanillas amb un temps d’1h21’49”. L’altre nedador del CN Terrassa que va competir al Baix Empordà és Marià Guàrdia, que va classificar-se 33è amb 1h45’53”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.