Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Queralt Velasco guanya…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco guanya la VII Copa Marnaton eDreams de Begur de natació en aigües obertes

 

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va adjudicar-se la victòria en la distància de 3 quilòmetres en la tercera prova de la VII Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat a Begur. La Copa Marnaton consta de dues proves més, que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols (30 de juny) i Cadaqués (15 de setembre).

Velasco va aturar el crono en 40’11”, tot superant Sarah Blanch (CN Barcelona), que va establir un temps de 40’55”. Arlet Oliveras (CN Rubí) va completar el podi amb una marca de 42’57”.

Mario Guillén, tercer en la prova de 7 quilòmetres

El club va comptar amb un segon representant al podi en aquesta competició. Es tracta de Mario Guillén, que va finalitzar en una meritòria tercera plaça en la distància de 7 quilòmetres amb un registre d’1h32’01”, ex aequo amb Jordi Díaz. Adrián González va vèncer amb una marca d’1h21’44, mentre que la segona posició va correspondre a Rafael Cabanillas amb un temps d’1h21’49”. L’altre nedador del CN Terrassa que va competir al Baix Empordà és Marià Guàrdia, que va classificar-se 33è amb 1h45’53”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).