Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Queralt Velasco guanya…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco guanya la II Doble Milla de Cambrils en categoria infantil

 

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va adjudicar-se la victòria en categoria infantil en la II Doble Milla de Cambrils que va celebrar-se diumenge passat sota l’organització del Cambrils Club Natació. La prova era puntuable per al Circuit Català de Travessies i per a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes i va aplegar 96 participants.

Velasco va completar els quatre quilòmetres de recorregut amb una marca de 50’08”, tot superant Lucía Gómez (CN Piera 2012), segona amb un temps de 54’23”, i Elena Molla (CN Piscis-Mislata), tercera amb un registre de 58’47”. Velasco, a més, va ser segona de la general femenina, només per darrere d’Ainhoa Benavente (CN Cervera), guanyadora amb 50’05”. Mireia Gómez (CN Sabadell) va completar el podi amb una marca de 50’57”. L’altra representant del club en l’apartat femení, Cristina Riba, va ser 15a de general i quarta en la categoria màster 1 amb 1h04’34”.

 

Quart lloc per a Mario Guillén

 

En l’apartat masculí, cal destacar que Mario Guillén va ser quart de la general i primer de la categoria màster 1 amb un registre de 45’31”. Així mateix, Eugenio Schillaci va classificar-se 37è amb 1h03’32”, Oriol Rosell va ser 48è amb 1h06’05” i Josep Escudé va finalitzar 49è amb 1h07’20”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).