Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Queralt Velasco guanya…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco guanya la II Doble Milla de Cambrils en categoria infantil

 

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va adjudicar-se la victòria en categoria infantil en la II Doble Milla de Cambrils que va celebrar-se diumenge passat sota l’organització del Cambrils Club Natació. La prova era puntuable per al Circuit Català de Travessies i per a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes i va aplegar 96 participants.

Velasco va completar els quatre quilòmetres de recorregut amb una marca de 50’08”, tot superant Lucía Gómez (CN Piera 2012), segona amb un temps de 54’23”, i Elena Molla (CN Piscis-Mislata), tercera amb un registre de 58’47”. Velasco, a més, va ser segona de la general femenina, només per darrere d’Ainhoa Benavente (CN Cervera), guanyadora amb 50’05”. Mireia Gómez (CN Sabadell) va completar el podi amb una marca de 50’57”. L’altra representant del club en l’apartat femení, Cristina Riba, va ser 15a de general i quarta en la categoria màster 1 amb 1h04’34”.

 

Quart lloc per a Mario Guillén

 

En l’apartat masculí, cal destacar que Mario Guillén va ser quart de la general i primer de la categoria màster 1 amb un registre de 45’31”. Així mateix, Eugenio Schillaci va classificar-se 37è amb 1h03’32”, Oriol Rosell va ser 48è amb 1h06’05” i Josep Escudé va finalitzar 49è amb 1h07’20”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.