Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Queralt Velasco, 10a…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco, 10a en categoria infantil en el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open

La nedadora Queralt Velasco va ser desena en categoria infantil en el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open que va tenir lloc el cap de setmana passat al CAR Isla de la Cartuja de Sevilla.

Velasco va completar els 5 quilòmetres de distància amb una marca d’1h08’09” en una prova que va dominar Vasiliki Kadoglu, campiona amb un temps d’1h05’59”. La plata va correspondre a Mafalda Rosa, amb un registre d’1h05’60”, mentre que Andrea Domínguez va penjar-se el bronze amb un crono d’1h06’39”.

Tres representants en categoria màster

El club va comptar també amb tres representants en la prova màster, que es va celebrar sobre una distància de 3 quilòmetres. Mario Guillén va ser quart en categoria +35 amb un temps de 38’10”, a només un segon del bronze, que va recaure en Pedro Miguel Reig. Francisco José Hervás va adjudicar-se el títol amb un temps de 35’56”, mentre que Carlos Soler va obtenir la plata amb una marca de 38’06”. En aquesta mateixa categoria, Josep Escudé va classificar-se 34è amb 52’04”. Al seu torn, Francesc Xavier Labarias va ser 29è en categoria +50 amb un temps de 53’44”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.