Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Queralt Velasco, 10a…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Queralt Velasco, 10a en categoria infantil en el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open

La nedadora Queralt Velasco va ser desena en categoria infantil en el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes Open que va tenir lloc el cap de setmana passat al CAR Isla de la Cartuja de Sevilla.

Velasco va completar els 5 quilòmetres de distància amb una marca d’1h08’09” en una prova que va dominar Vasiliki Kadoglu, campiona amb un temps d’1h05’59”. La plata va correspondre a Mafalda Rosa, amb un registre d’1h05’60”, mentre que Andrea Domínguez va penjar-se el bronze amb un crono d’1h06’39”.

Tres representants en categoria màster

El club va comptar també amb tres representants en la prova màster, que es va celebrar sobre una distància de 3 quilòmetres. Mario Guillén va ser quart en categoria +35 amb un temps de 38’10”, a només un segon del bronze, que va recaure en Pedro Miguel Reig. Francisco José Hervás va adjudicar-se el títol amb un temps de 35’56”, mentre que Carlos Soler va obtenir la plata amb una marca de 38’06”. En aquesta mateixa categoria, Josep Escudé va classificar-se 34è amb 52’04”. Al seu torn, Francesc Xavier Labarias va ser 29è en categoria +50 amb un temps de 53’44”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).