Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Quatre waterpolistes del club, medalla d’or amb la selecció catalana infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre waterpolistes del club, medalla d’or amb la selecció catalana infantil en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

Els waterpolistes Pau Diestre, Iker López, Noelia Cuenda i Berta Pastor van penjar-se la medalla d’or amb la selecció catalana infantil en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se a Madrid des de dijous fins ahir diumenge.

En categoria masculina, Catalunya, enquadrada en el grup A, va completar una primera fase impecable. Va debutar amb una victòria còmoda contra Canàries per 16 a 9 i va tancar la fase preliminar amb un triomf folgat contra València per 15 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats de Navarra, segon classificat del grup B, per 11 a 1. El combinat català tampoc va patir en semifinals, ronda en què va eliminar el País Basc per 11 a 5. En la gran final, Catalunya va proclamar-se campiona en derrotar l’Aragó per 12 a 6.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra Múrcia (10-0). Posteriorment, va batre el País Basc (9-4) i va completar la primera fase amb una victòria clara contra Andalusia(9-1). En semifinals,la selecció catalana va superar València, segon classificat del grup 2, per un contundent 12 a 2. La gran final va esdevenir molt més equilibrada. El combinat català es va imposar a la selecció madrilenya per un ajustat 6 a 4.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.