Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Estatal infantil de frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre representants del CN Terrassa, en el Campionat d’Espanya Infantil de Frontennis per Federacions Territorials

 

El Club Natació Terrassa va comptar amb quatre representants en el Campionat d’Espanya Infantil de Frontennis per Federacions Territorials que va celebrar-se el cap de setmana passat a Carlet (València).

L’equip català no va passar de la fase de grups ni en categoria masculina ni en categoria femenina. En l’apartat masculí, la parella formada per Pau Vergara (CF Igualada) i Adrià Gómez (CN Terrassa) va perdre 2 a 0 (10-2 i 10-3) contra la Comunitat Valenciana en el primer partit, mentre que, en el segon, van caure contra l’Aragó per 2 a 1 (10-6, 6-10 i 8-7) després de quallar un matx notable que es va decidir en el darrer punt. El també jugador del CN Terrassa Biel Vaghi va ser el suplent d’ambdós partits.

Igualment, en l’apartat femení, la parella integrada per Zoe Tiburcio i Lucía Enríquez (CN Terrassa) va perdre els dos primers partits contra Castella-la Manxa per 2 a 0 (10-7 i 10-1) i contra Canàries també per 2 a 0 (10-3 i 10-1). El tercer matx de l’equip català el van disputar Tiburcio i Claudia Enríquez (CN Terrassa), que van caure contra la Comunitat Valenciana per 2 a 1 (5-10, 10-1 i 9-8) en un final molt ajustat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.