Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Estatal infantil de frontennis

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre representants del CN Terrassa, en el Campionat d’Espanya Infantil de Frontennis per Federacions Territorials

 

El Club Natació Terrassa va comptar amb quatre representants en el Campionat d’Espanya Infantil de Frontennis per Federacions Territorials que va celebrar-se el cap de setmana passat a Carlet (València).

L’equip català no va passar de la fase de grups ni en categoria masculina ni en categoria femenina. En l’apartat masculí, la parella formada per Pau Vergara (CF Igualada) i Adrià Gómez (CN Terrassa) va perdre 2 a 0 (10-2 i 10-3) contra la Comunitat Valenciana en el primer partit, mentre que, en el segon, van caure contra l’Aragó per 2 a 1 (10-6, 6-10 i 8-7) després de quallar un matx notable que es va decidir en el darrer punt. El també jugador del CN Terrassa Biel Vaghi va ser el suplent d’ambdós partits.

Igualment, en l’apartat femení, la parella integrada per Zoe Tiburcio i Lucía Enríquez (CN Terrassa) va perdre els dos primers partits contra Castella-la Manxa per 2 a 0 (10-7 i 10-1) i contra Canàries també per 2 a 0 (10-3 i 10-1). El tercer matx de l’equip català el van disputar Tiburcio i Claudia Enríquez (CN Terrassa), que van caure contra la Comunitat Valenciana per 2 a 1 (5-10, 10-1 i 9-8) en un final molt ajustat.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).