Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Quatre nedadors del club, en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre nedadors del club, en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes

 

 

Quatre nedadors del CN Terrassa disputaran dissabte i diumenge el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes que se celebrarà a Cadis. La delegació catalana comptarà amb un cinquè representant del club, l’entrenador Jordi Bosch, com a tècnic de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

La representació local està formada per dues nedadores i dos nedadors. En l’apartat femení, competiran Sarai Gascón, que afrontarà els 50 i 100 m lliures S9, els 100 m papallona S9 i els 100 m braça SB9, i Judith Pérez, que intervindrà en els 50 i 100 m lliures S13, els 100 m papallona S13, els 100 m braça SB13 i els 200 m estils SM13.

Igualment, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua Mario Guillén (50, 100, 200 i 400 m lliures S16) i Pau González (50, 100 i 400 m lliures S6 i 100 m braça SB5).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.