Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Quatre medalles en la primera jornada del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre medalles en la primera jornada del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool

 

 

Mario Mollà, plata absoluta i or absolut jove en els 50 m papallona

 

Adrián Santos, plata absoluta i or absolut jove en els 50 m esquena

 

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar quatre medalles (dues d’or i dues de plata) en la primera jornada del CIX Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool i en el XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que s’estan celebrant a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

Mario Mollà va estrenar el compte local en penjar-se la medalla de plata en els 50 m papallona masculins amb un registre de 23.97, només per darrere del portuguès Diogo Matos Ribeiro, campió amb 23.61. El bronze va correspondre a Alberto Lozano (CE Mediterrani), amb un temps de 23.98. Amb aquest resultat, Mollà va aconseguir també la medalla d’or en categoria absoluta jove, per als nedadors nascuts els anys 2002 i 2003.

El segon podi egarenc va arribar de la mà d’Adrián Santos, que va assolir la plata en els 50 m esquena masculins amb un crono de 25.63, tan sols superat per Manuel Martos (CN Sabadell), guanyador amb 25.46. Va completar el podi Javier Arauz (CD Gredos San Diego), amb un registre de 25.75. Com en el cas de Mollà, Santos, nascut el 2002, va penjar-se l’or en categoria absoluta jove.

El club va quedar-se a tocar d’una tercera medalla, atès que David Benítez va finalitzar quart en els 50 m braça masculins amb 28.34, a només una centèsima del bronze, que va recaure en Jaime Morote (Madrid NC). El francès Antoine Viquerat va vèncer amb 28.19, mentre que el britànic Ross Young va adjudicar-se la plata amb 28.30.

Els resultats dels nedadors del club van ser els següents:

 

50 papallona masculins
Absolut
2.-Mario Mollà 23.97
Sèries: 24.12
27.-Ferran Siré 25.25
39.-Adrià Roy 25.50
68.-Guillem Lázaro 26.06
Absolut Jove
1.-Mario Mollà 23.97
50 braça masculins
Absolut
4.-David Benítez 28.34
Sèries: 28.20
27.-Víctor de Pablo 29.67
56.-Eric Rodelas 30.31
50 esquena masculins
Absolut
2.-Adrián Santos 25.63
Sèries: 25.73
Absolut Jove
1.-Adrián Santos 25.63
800 lliures masculins
Júnior
17 anys
26.-Joan Ruiz 8.54.76

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).