Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Quatre medalles en la primera jornada del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre medalles en la primera jornada del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool

 

 

Mario Mollà, plata absoluta i or absolut jove en els 50 m papallona

 

Adrián Santos, plata absoluta i or absolut jove en els 50 m esquena

 

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar quatre medalles (dues d’or i dues de plata) en la primera jornada del CIX Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool i en el XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que s’estan celebrant a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

Mario Mollà va estrenar el compte local en penjar-se la medalla de plata en els 50 m papallona masculins amb un registre de 23.97, només per darrere del portuguès Diogo Matos Ribeiro, campió amb 23.61. El bronze va correspondre a Alberto Lozano (CE Mediterrani), amb un temps de 23.98. Amb aquest resultat, Mollà va aconseguir també la medalla d’or en categoria absoluta jove, per als nedadors nascuts els anys 2002 i 2003.

El segon podi egarenc va arribar de la mà d’Adrián Santos, que va assolir la plata en els 50 m esquena masculins amb un crono de 25.63, tan sols superat per Manuel Martos (CN Sabadell), guanyador amb 25.46. Va completar el podi Javier Arauz (CD Gredos San Diego), amb un registre de 25.75. Com en el cas de Mollà, Santos, nascut el 2002, va penjar-se l’or en categoria absoluta jove.

El club va quedar-se a tocar d’una tercera medalla, atès que David Benítez va finalitzar quart en els 50 m braça masculins amb 28.34, a només una centèsima del bronze, que va recaure en Jaime Morote (Madrid NC). El francès Antoine Viquerat va vèncer amb 28.19, mentre que el britànic Ross Young va adjudicar-se la plata amb 28.30.

Els resultats dels nedadors del club van ser els següents:

 

50 papallona masculins
Absolut
2.-Mario Mollà23.97
Sèries:24.12
27.-Ferran Siré25.25
39.-Adrià Roy25.50
68.-Guillem Lázaro26.06
Absolut Jove
1.-Mario Mollà23.97
50 braça masculins
Absolut
4.-David Benítez28.34
Sèries:28.20
27.-Víctor de Pablo29.67
56.-Eric Rodelas30.31
50 esquena masculins
Absolut
2.-Adrián Santos25.63
Sèries:25.73
Absolut Jove
1.-Adrián Santos25.63
800 lliures masculins
Júnior
17 anys
26.-Joan Ruiz8.54.76

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.