Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Quatre medalles en el Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre medalles en el Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes

 

 

El CN Terrassa va assolir quatre medalles (dues d’or i dues de plata) en l’XI Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes que va celebrar-se dissabte a l’Estany de Banyoles sota l’organització del Club Natació Banyoles i sobre una distància de 3.000 metres. La competició va esdevenir també el Campionat d’Espanya Open Màsters d’Aigües Obertes.

El club va aconseguir un doblet en la categoria +55 femenina, en què Sílvia Pagès va proclamar-se campiona amb 48’13”, per davant de la seva germana Susana, plata amb 51’49”. Els altres dos podis van arribar en la categoria +20. Anna Serra va adjudicar-se el títol en la prova femenina amb una marca de 43’36”, mentre que Roger Solé va penjar-se la plata en l’apartat masculí amb un temps de 42’47”.

Així mateix, cal destacar que Mario Guillén va ser quart en la categoria +35 amb 38’47”. Guillén va ser l’únic que va competir en el campionat estatal, en el qual va classificar-se en la mateixa plaça. Finalment, Olga Álvarez i Sensi Maillo van ocupar el sisè (58’29”) i el setè (59’02”) lloc, respectivament, en la categoria +50; Josep Escudé va acabat 13è en la categoria +40 (50’42”); i Francesc Xavier Labarias va ser 14è en la categoria +55 (58’01”).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).