Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Quatre medalles en el Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre medalles en el Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes

 

 

El CN Terrassa va assolir quatre medalles (dues d’or i dues de plata) en l’XI Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes que va celebrar-se dissabte a l’Estany de Banyoles sota l’organització del Club Natació Banyoles i sobre una distància de 3.000 metres. La competició va esdevenir també el Campionat d’Espanya Open Màsters d’Aigües Obertes.

El club va aconseguir un doblet en la categoria +55 femenina, en què Sílvia Pagès va proclamar-se campiona amb 48’13”, per davant de la seva germana Susana, plata amb 51’49”. Els altres dos podis van arribar en la categoria +20. Anna Serra va adjudicar-se el títol en la prova femenina amb una marca de 43’36”, mentre que Roger Solé va penjar-se la plata en l’apartat masculí amb un temps de 42’47”.

Així mateix, cal destacar que Mario Guillén va ser quart en la categoria +35 amb 38’47”. Guillén va ser l’únic que va competir en el campionat estatal, en el qual va classificar-se en la mateixa plaça. Finalment, Olga Álvarez i Sensi Maillo van ocupar el sisè (58’29”) i el setè (59’02”) lloc, respectivament, en la categoria +50; Josep Escudé va acabat 13è en la categoria +40 (50’42”); i Francesc Xavier Labarias va ser 14è en la categoria +55 (58’01”).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.