Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Quatre convocats amb la selecció catalana per al Campionat d’Espanya per Autonomies de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre convocats amb la selecció catalana per al Campionat d’Espanya per Autonomies de natació

 

 

Els nedadors Gisela Guerrero, Oriol Pérez, Iris Ferrer i Jan Vilaseca han estat convocats per la Federació Catalana de Natació (FCN) per disputar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Júnior i Infantil que se celebrarà del 10 al 12 de febrer en una seu encara per determinar.

Guerrero i Pérez formen part de la selecció júnior que està integrada per deu nedadors i deu nedadores sota la direcció tècnica de Lourdes Becerra. En l’apartat femení, i al marge de Guerrero, formen la convocatòria Ariadna del Castillo (CN Atlètic-Barceloneta), Abril Estragué (CN Calella), Aina Fernández (CN Banyoles), Carlota Hernández (CN Premià), Clàudia Muñoz, Carolina Oliveira i Xènia Torrejón (CN Caldes), Núria Nasarre (CN Sabadell) i Berta Serna (CN Mataró). De la mateixa manera, en el capítol masculí, i a més de Pérez, competiran Nil Cadevall i Ian Florencio (CN Sant Andreu), Roger Carné (CE Mediterrani), Àlex Jiménez (CN Caldes), Jofre Mataró (CN Granollers), Pablo Nevado i Lachlan James Reed (CN Sabadell), Marc Rodríguez (CN Banyoles) i Toni Ruiz (CN Calella).

 

Ferrer i Vilaseca, a la selecció infantil

 

Així mateix, Ferrer i Vilaseca han estat elegits com a integrants de la selecció infantil, formada també per deu nedadors i deu nedadores sota la direcció tècnica de Marc Tribulietx. En categoria femenina, i al marge de Ferrer, participaran Daniela Bravo i Natàlia Muñoz (CN Sabadell), Mae Comas (CE Mediterrani), Martina Llorach (CN Igualada), Clàudia Mangas (CN Granollers), Noa Palomino (CN Calella), Paula Plana (CN Banyoles), Gemma Romera (CN Sallent) i Ona Rosell (CN Tàrraco). Igualment, en l’apartat masculí, i a més de Vilaseca, intervindran Isak Fernández (CN Calella), Luca Hoek (CN Sitges), Jan Jardí (CN Sabadell), Biel Martín (CN Banyoles), Arnau Parra i Guillem Vidal (CN Atlètic-Barceloneta), Daniel Rayo (CN Mataró), Martí Rosell (CN Tàrraco) i Kilian Rubiejo (CAN Torelló).

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).