Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Quatre convocats amb la selecció catalana per al Campionat d’Espanya per Autonomies de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre convocats amb la selecció catalana per al Campionat d’Espanya per Autonomies de natació

 

 

Els nedadors Gisela Guerrero, Oriol Pérez, Iris Ferrer i Jan Vilaseca han estat convocats per la Federació Catalana de Natació (FCN) per disputar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Júnior i Infantil que se celebrarà del 10 al 12 de febrer en una seu encara per determinar.

Guerrero i Pérez formen part de la selecció júnior que està integrada per deu nedadors i deu nedadores sota la direcció tècnica de Lourdes Becerra. En l’apartat femení, i al marge de Guerrero, formen la convocatòria Ariadna del Castillo (CN Atlètic-Barceloneta), Abril Estragué (CN Calella), Aina Fernández (CN Banyoles), Carlota Hernández (CN Premià), Clàudia Muñoz, Carolina Oliveira i Xènia Torrejón (CN Caldes), Núria Nasarre (CN Sabadell) i Berta Serna (CN Mataró). De la mateixa manera, en el capítol masculí, i a més de Pérez, competiran Nil Cadevall i Ian Florencio (CN Sant Andreu), Roger Carné (CE Mediterrani), Àlex Jiménez (CN Caldes), Jofre Mataró (CN Granollers), Pablo Nevado i Lachlan James Reed (CN Sabadell), Marc Rodríguez (CN Banyoles) i Toni Ruiz (CN Calella).

 

Ferrer i Vilaseca, a la selecció infantil

 

Així mateix, Ferrer i Vilaseca han estat elegits com a integrants de la selecció infantil, formada també per deu nedadors i deu nedadores sota la direcció tècnica de Marc Tribulietx. En categoria femenina, i al marge de Ferrer, participaran Daniela Bravo i Natàlia Muñoz (CN Sabadell), Mae Comas (CE Mediterrani), Martina Llorach (CN Igualada), Clàudia Mangas (CN Granollers), Noa Palomino (CN Calella), Paula Plana (CN Banyoles), Gemma Romera (CN Sallent) i Ona Rosell (CN Tàrraco). Igualment, en l’apartat masculí, i a més de Vilaseca, intervindran Isak Fernández (CN Calella), Luca Hoek (CN Sitges), Jan Jardí (CN Sabadell), Biel Martín (CN Banyoles), Arnau Parra i Guillem Vidal (CN Atlètic-Barceloneta), Daniel Rayo (CN Mataró), Martí Rosell (CN Tàrraco) i Kilian Rubiejo (CAN Torelló).

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.