Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Primera derrota del sènior masculí del CN Terrassa en les semifinals del play-off

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Astralpool CN Sabadell 12 – CN Terrassa 6

Fitxa tècnica

Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (3), Averka (1), Banicevic, Bonet (2), Bustos (1), X. Teclas.

Entrenador: Joaquim Colet

CN Terrassa: Motos, Wilson, F. Sánchez (1), Alarcón, Flores (2), Garcia, Delgado (2), Sabadell, Perez, De Lera (1), Rodríguez, Chico, I. Sánchez.

Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Ortega, Iñesta i Borrell

Parcials: 3-1; 2-1; 3-1; 4-3

Resultat acumulat: 3-1; 5-2; 8-3; 12-6

Evolució del marcador: (1-0; 1-1; 2-1; 3-1) (3-2; 4-2; 5-2) (6-2; 7-2; 7-3; 8-3) (8-4; 9-4; 10-4; 11-4; 12-4; 12-5; 12-6)

L’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va ser derrotat davant el Astralpool CN Sabadell (12-6) en el primer partit de la semifinal del play-off. L’equip egarenc venia de jugar dissabte la final de la LEN Challenger Cup i van ser superats a les instal·lacions de Can Llong, tot i això, l’equip encara té una altra oportunitat per aconseguir classificar-se per jugar la final de la Lliga.

Cabanas (1-0) va obrir el marcador quan portaven poc més d’un minut de joc. De Lera (1-1) va fer el primer pels del CN Terrassa i va empatar el partit quan faltaven menys de tres minuts per arribar al primer descans. Tot i això, dues dianes dels de Sabadell van portar a l’equip al descans amb una superioritat de dos gols en el marcador. Cabanas (2-1) va tornar a anotar i Sanahuja (3-1) va fer el seu primer gol del partit de penal.

En el segon període del partit, Flores (3-2) va retallar distàncies en el marcador, però no va ser suficient, ja que Sanahuja (4-2) i Bustos (5-2) van tornar a portar als dos equips amb una diferència de dos gols en el marcador a la mitja part.

El tercer quart va ser idèntic quant a gols que el primer tram, ja que els del CN Sabadell van anotar 3 mentre que els del CN Terrassa únicament 1, però va estar marcat per bastantes expulsions pels dos equips. Quan faltaven 5 minuts 30 segons per arribar al final del tercer tram, Averka (6-2) va allargar distàncies en el marcador fent un gol de penal. Cabanas (7-2) no en va tenir prou i va tornar a anotar. Tot i això, els del CN Terrassa no es van donar per vençuts i F. Sánchez (7-3) va fer el tercer pels egarencs. Quan faltaven 15 segons per acabar el tercer període Bonet (8-3) va fer el vuitè pels del Sabadell.

L’últim quart va servir per acabar de definir el partit i donar la victòria als de Sabadell, així com, per obtenir el primer pas per arribar a la final de la lliga. Delgado (8-4) va anotar de penal quan faltaven 6 minuts 46 segons de joc. No obstant això, quatre dianes dels de Sabadell van allargar molt les distàncies de marcador. Sanahuja (9-4), Bonet (10-4), Valera (11-4) i Bertran (12-4). Tot i això, els egarencs no es van donar per vençuts i Flores (12-5) i Delgado (12-6) van anotar abans que es donés per finalitzat el partit.

A la recerca d’una victòria en el segon partit de semifinals del play-off

El pròxim dijous 4 de maig a les 20:45, les instal·lacions de l’Àrea Olímpica acolliran el segon partit de les semifinals del play-off. Els de Cobacho, buscaran la victòria per poder encarar un tercer partit de semifinals. Si els del CN Sabadell tornen a guanyar obtindran el bitllet directe per jugar la final de la Lliga.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.