Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Presentat el XXI Circuit Català de Trofeus de Natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentat el XXI Circuit Català de Trofeus de Natació

 

 

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 16 al 19 de gener

 

 

 

El Palau Güell de Barcelona va acollir ahir la presentació del XXI Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que començarà diumenge amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans que tindrà lloc a Manresa. L’acte va comptar amb la presència del president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; i del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, així com de representants dels set clubs participants en el circuit. Per part del CN Terrassa, hi van assistir el president Jordi Martín, el coordinador de la secció de natació i entrenador del primer equip Eugeni López i els nedadors David Benítez i Laia Redondo.

 

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 16 al 19 de gener

 

Un any més, el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach torna a formar part del calendari de proves del circuit més veterà i més prestigiós de tot l’Estat. Com en els darrers anys, la prova egarenca esdevindrà, a més, el Campionat de Catalunya Open, fet que garantirà un nivell de participació excel·lent. Com l’any passat, la cita es desenvoluparà durant quatre dies, 16, 17, 18 i 19 de gener, atès que també inclourà el Campionat de Catalunya de Fons Indoor, que es desenvoluparà el diumenge 19 de gener.

 

Set proves

 

El XXI Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona consta d’un total de set proves. Al marge del Trofeu Fèlix Serra Santamans i del Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, es desenvoluparan el Trofeu Alejandro López (15 i 16 de febrer); el Trofeu CN Sabadell (14 i 15 de març); el Trofeu Sant Jordi (25 d’abril); el Trofeu Ciutat L’Hospitalet (23 de maig); i el Trofeu Ciutat de Mataró, que esdevindrà també el Campionat de Catalunya Júnior Open (10, 11 i 12 de juliol).

 

El CN Terrassa, tercer classificat de la Copa Catalana

 

Durant l’acte, es van lliurar els premis als vuit primers clubs de la Copa Catalana, entre ells el CN Terrassa, que va ser guardonat com a tercer classificat, reconeixement que van recollir els nedadors David Benítez i Laia Redondo. Així mateix, van entregar-se els premis corresponents als tres primers classificats de la general masculina i femenina de la darrera edició del Circuit. En el capítol masculí, el triomf va correspondre a Sergio de Celis (CN Sabadell), per davant d’Àlex Ramos (CN Sant Andreu) i de Joan Ballester (CE Mediterrani), mentre que, en categoria femenina, Jessica Vall (CN Sant Andreu) va adjudicar-se la victòria. Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) i Marina Garcia (CN Sabadell) van ser segona i tercera, respectivament.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).