Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Presentat el XX Circuit Català…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentat el XX Circuit Català de Trofeus de Natació

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 17 al 20 de gener

 

El Palau Güell de Barcelona va acollir ahir la presentació del XX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que començarà dissabte amb el Trofeu Alejandro López que tindrà lloc a les instal·lacions del CN Sant Andreu. L’acte va comptar amb la presència de la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, i del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, així com de representants dels set clubs participants en el circuit. Per part del CN Terrassa, hi van assistir la vicepresidenta Cristina Rey, el delegat de la secció de natació i membre de la Junta Directiva Víctor Galve i el director tècnic Josep Lluís Salvador.

 

El Trofeu Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya Open, del 17 al 20 de gener

 

Un any més, el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach torna a formar part del calendari de proves del circuit més veterà i més prestigiós de tot l’Estat. Com en els darrers anys, la prova egarenca esdevindrà, a més, el Campionat de Catalunya Open, fet que garantirà un nivell de participació excel·lent. La novetat d’enguany recau en el fet que la cita egarenca es desenvoluparà durant quatre dies, 17, 18, 19 i 20 de gener, atès que també inclourà el Campionat de Catalunya de Fons Indoor, que es desenvoluparà el diumenge 20 de gener.

 

Transmissió per la Xarxa de Televisions Locals

 

El XX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona consta d’un total de set proves. Al marge del Trofeu Alejandro López i del Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, es desenvoluparan el Trofeu Fèlix Serra Santamans (3 de novembre); el Trofeu CN Sabadell (8, 9 i 10 de març); el Trofeu Sant Jordi (27 d’abril), que esdevindrà els quarts i les semifinals de la Copa Catalana de Clubs; el Trofeu Ciutat L’Hospitalet (25 de maig), que acollirà les semifinals i la final de la Copa Catalana de Clubs; i el Trofeu Ciutat de Mataró, que esdevindrà també el Campionat de Catalunya Júnior Open (12, 13 i 14 de juny). Enguany, les set proves del circuit es podran seguir a través de la Xarxa de Televisions Locals.

 

Antonio Arroyo i Lidón Muñoz, guanyadors de la darrera edició

 

L’acte també va servir per lliurar els premis corresponents als tres primers classificats de la general masculina i femenina de la darrera edició. En el capítol masculí, el triomf va correspondre a Antonio Arroyo (CE Mediterrani), per davant de Guillem Pujol (CN Mataró) i de Roger Coma (CN Mataró), mentre que, en categoria femenina, Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) va adjudicar-se la victòria. Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) i Bea Gómez (CN Sabadell) van ser segona i tercera, respectivament.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.