Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Presentades les Lligues de Waterpolo 2022-23 i la nova LEWaterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentades les Lligues de Waterpolo 2022-23 i la nova LEWaterpol0

 

 

El Museu Olímpic de Barcelona ha acollit aquest migdia la presentació de les Lligues de Waterpolo 2022-23, un acte que ha comptat amb la presència de la família del waterpolo estatal i en el qual s’ha donat veu a autoritats, jugadors i entrenadors. A més, s’han explicat les novetats quant a reglament i la introducció de la tecnologia en els partits. El CN Terrassa hi ha estat representat pel president Joan Herrera, pel membre de la Junta Directiva i vocal de waterpolo Andreu Aparicio, pels entrenadors Dídac Cobacho i Xavi Pérez i pels capitans dels dos conjunts sèniors, Ricard Alarcón i Sandra Domene.

Sota la conducció del periodista Pau Vituri, la presentació ha arrencat amb el discurs del president del Federació Espanyola de Natació (RFEN) Fernando Carpena, que ha destacat “l’estiu meravellós” que s’ha viscut gràcies als nombrosos èxits assolits per les seleccions espanyoles de diverses categories en competicions internacionals. Tot seguit, ha pres la paraula el vicepresident de la RFEN Pere Robert, que ha explicat algunes novetats relatives al reglament. S’elimina el sistema de tres punts per victòria i un per empat. A partir d’ara, es concediran dos punts per triomf i un per derrota. Si un partit acaba empatat, es durà a terme una tanda de penals per determinar el guanyador i el perdedor. Així mateix, es farà servir el VAR en la Copa del Rei i en la Copa de la Reina i en els play-off.

L’esdeveniment també ha servit per presentar la nova Oficina de Lligues (LENWaterpolo), amb Ignacio Mochales com a director. Els objectius de sortida són prou ambiciosos: convertir les lligues en una referència a Europa tot fent-les més sostenibles i apostant per la igualtat de gènere i pel creixement mediàtic.

 

Lliurament de guardons de la temporada anterior i protagonisme per a jugadors i entrenadors

 

Durant la presentació, s’han lliurat els premis individuals corresponents a la temporada passada. Judith Forca i Niko Paul han recollit el premi com a màxims golejadors; Laura Ester i Unai Aguirre han estat guardonats com a millors porters; i Anni Espar i Álvaro Granados han estat reconeguts com a millors jugadors.

Finalment, els jugadors Maica García (Astralpool CN Sabadell), Anni Espar (stm CN Mataró), Unai Aguirre (Zodiac CN Atlètic-Barceloneta) i Ricard Alarcón (CN Terrassa) i els tècnics Juan Carlos Sanchón (CN Sant Andreu) i Paula Esteban (EW Zaragoza) han expressat les seves opinions sobre la temporada que arrencarà a mitjans d’octubre.

 

Dates de les Supercopes

 

L’acte també ha detallat les dates i els llocs que acolliran les primeres competicions oficials estatals de la temporada 2022-23. La Supercopa d’Espanya femenina es disputarà el proper dimecres 12 d’octubre (14.00h) a les instal·lacions del CN Mataró entre el club amfitrió (campió de Copa) i l’Astralpool CN Sabadell (campió de Lliga). Així mateix, la Supercopa d’Espanya masculina enfrontarà a Can Llong (Sabadell) l’equip amfitrió i subcampió de Copa, el CN Sabadell, amb el campió de Copa i de Lliga, el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta el dissabte 22 d’octubre (13.00h). Ambdues finals es podran seguir en directe per RTVE Play i Esport 3.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.