Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Presentació de les seccions esportives

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentació de les seccions esportives

 

 

 

L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir ahir al vespre la presentació de les seccions esportives del CN Terrassa de cara a la temporada 2022-2023. L’esdeveniment va aplegar unes 150 persones i va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Núria Marín; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; i del regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn. També van assistir a l’acte representants dels diferents grups municipals, representants de la Federació Catalana de Natació i de la Federació Catalana de Futbol, tècnics, esportistes i empreses col·laboradores de l’entitat .

 

La dimensió del club

 

En el seu discurs inicial, el president Joan Herrera va remarcar que l’acte volia “posar en valor la dimensió del CN Terrassa i la tasca que realitza en favor de l’esport i de la ciutat”. El màxim responsable de l’entitat va recordar els trets essencials del club. “Apostem per la formació i la transmissió de valors a través de l’esport, sempre amb una mirada social i solidària, una tasca formativa que es reflecteix també en l’àmbit competitiu, amb les modalitats aquàtiques, la natació i el waterpolo, com a puntes de llança de l’excel·lència esportiva”. Herrera també va esmentar que el club potencia “el nucli familiar com a element de cohesió i desenvolupament social” i que, com a entitat central del teixit associatiu de la ciutat, “treballa per mantenir relacions institucionals fluïdes amb les administracions i amb empreses de diferents sectors”.

El president va recórrer a les dades per precisar la dimensió del club. Entre d’altres xifres, va recordar que el club aplega 16.700 socis i compta amb 2.100 esportistes federats i 130 equips de competició, “un volum d’esportistes que comporta que la nostra projecció esportiva arribi a cotes altes”. Herrera va destacar que el CN Terrassa “és un club de referència que competeix arreu, de manera que porta el nom de la ciutat a nivell català, estatal i internacional. Enguany, a més, com a novetat, el club durà el nom de Terrassa en els casquets de natació i waterpolo”. “És una mostra més de la nostra implicació per difondre la ciutat allà on competim, perquè ens identifiquin clarament amb la ciutat a la qual pertanyem”, va afegir. El president va afirmar que el club vol fer més visible el seu paper en el teixit associatiu. “Volem estar presents en els esdeveniments principals que ens caracteritzen com a ciutat, que ens aporten la nostra singularitat i que apleguen molts terrassencs i terrassenques”.

 

Esport, inclusió i protecció de l’infant

 

Herrera va continuar tot recordant que el club no és “tan sols una referència a nivell competitiu”. “Apostem fermament per la inclusió a través de l’esport. Comptem amb un equip de natació adaptada format per 17 nedadors, entre els quals la Sarai Gascón, l’esportista més llorejada de la ciutat amb un total de 8 medalles als Jocs Paralímpics”. Així mateix, va recalcar, “som el segon club de Catalunya que disposa d’un equip de waterpolo ability, una modalitat que tracta de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo”.

El president va explicar la responsabilitat del club en relació amb una qüestió tan sensible com la protecció a l’infant. “És una matèria absolutament rellevant per a nosaltres tenint en compte el gran nombre d’infants que acollim diàriament a les nostres instal·lacions. Per aquest motiu, hem creat la Comissió de Prevenció, Detecció i Actuació davant de situacions de violència infantil integrada per professionals amb formació específica i per la delegada de protecció de l’infant”.

 

Novetats relatives a la seccions esportives

 

Herrera va finalitzar la seva intervenció tot esmentat les novetats que posarà en marxa el club enguany relatives a la seccions esportives i als reptes de present que ha d’afrontar l’entitat. Pel que fa a les novetats, el club introduirà el servei de fisioteràpia i rehabilitació amb l’objectiu de millorar l’atenció als esportistes, incorporarà la tecnologia aplicada al rendiment esportiu. “Crearem una base d’informació que nodreixi els staff tècnics per prendre decisions en el procés d’aprenentatge dels esportistes”, va concretar. La tercera novetat serà la uniformització de la imatge, dels criteris i dels continguts de les xarxes socials de les diferents seccions esportives, “un aspecte que ens sembla cabdal en el món actual”.

 

Desafiaments per als quals cal suport

 

Per acabar, el president va esmentar els desafiaments conjunturals que cal encarar “per mantenir i consolidar tota aquesta tasca que acabo de descriure”. Herrera va manifestar que “el context social i polític posa sobre la taula diferents factors que dificulten la gestió de qualsevol entitat, factors que són ben coneguts per tothom: l’augment exorbitant del preu de l’energia i l’increment sense aturador de l’IPC. Són xifres que, sens dubte, desmunten sense pietat qualsevol pressupost”. El màxim responsable del club va detallar que s’estan intentant contrarestar aquests efectes devastadors a través d’un projecte d’instal·lació d’una planta fotovoltaica i del canvi de la il·luminació interior i exterior actual per LED. “Pensem que no són reptes que puguem assumir en solitari. Per això, estem establint ponts de col·laboració amb les administracions perquè som conscients que ens calen ajudes”. Herrera va subratllar que “la promoció de l’esport, de la salut i del benestar, d’una banda, i la contribució a la projecció estatal i internacional de la ciutat a través de la competició, de l’altra, esdevenen aportacions prou rellevants a una societat per merèixer el màxim suport possible”.

 

Anàlisi de dades aplicades a l’entrenament

 

Posteriorment, va prendre la paraula Miguel Vázquez, que col·laborarà amb el club com a assessor esportiu extern en matèria d’anàlisi de dades aplicades a l’entrenament. El projecte pretén optimitzar i fer més eficaç el procés d’entrenament esportiu,  crear coneixement i aplicar aquest coneixement per crear. S’aplicarà tecnologia per a la recollida de dades, s’adaptarà el sistema a la situació concreta de cadascuna de les seccions i se’n farà un seguiment.

 

Presentació de les seccions

 

La part central de l’acte va estar destinada a la presentació de les seccions esportives de cara a aquesta campanya a càrrec dels coordinadors. Raúl Navalón i Jordi Bosch, de la secció de natació; Dídac Cobacho, de la secció de waterpolo; Vicente Gómez, de la secció de bàsquet; Adrià Prados, de la secció de futbol; Judith Garcia, de la secció de vòlei; i Juan Molina, de la secció de pàdel, van exposar el projecte de les respectives seccions per enguany. Les altres set seccions (atletisme, excursionisme, frontennis, judo, karate, pilota a mà i triatló) van tractar-se en format més breu. L’alcalde Jordi Ballart va protagonitzar el discurs de cloenda.

 

 

+ DOCUMENT ACTE PRESENTACIÓ SECCIONS ESPORTIVES

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).