Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Presentació de la secció…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentació de la secció de futbol

 

La secció de futbol, que compta amb el patrocini de Salt Idiomes, va presentar-se oficialment ahir a la tarda. L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta esportiva del club Cristina Rey, del gerent de Salt Idiomes José Luis Cano i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela.

Rey va donar la benvinguda al club als jugadors i pares que s’han incorporat a la secció aquesta temporada. “Som conscients que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres per tal que contribuïm a nivell esportiu en la formació dels vostres fills, motiu pel qual us donem les gràcies”, va afirmar.

La vicepresidenta esportiva va destacar la importància que té per al club la secció de futbol. “Estem parlant de 440 futbolistes distribuïts en 31 equips, és a dir, es tracta d’un volum d’esportistes molt notable”. En aquest sentit, va remarcar “la bona feina del cos tècnic per tal que tot es desenvolupi amb èxit”.

Rey va acabar la seva intervenció tot recordant el debut de l’equip amateur de nova creació. “Quan acabi la presentació, viurem un moment històric per a la secció. L’equip amateur disputarà el seu primer partit oficial contra l’Escola Pia de Terrassa. Ens agradaria molt que compartíssiu aquest moment amb nosaltres, de manera que us convidem a quedar-vos i a gaudir del partit”.

 

440 futbolistes en 31 equips

 

Els 440 futbolistes que integren els 31 equips de la secció van fer-se la foto de família a les graderies de la piscina de 25 metres coberta. Posteriorment, tots els jugadors van desfilar pel camp de futbol just abans de fer-se la foto oficial d’equip de la temporada.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.