Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Presentació de la secció…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentació de la secció de bàsquet

 

La secció de bàsquet va presentar-se oficialment divendres al vespre al Pavelló del Pla de Bon Aire, en un acte que va celebrar-se tot just després de concloure el XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base. L’esdeveniment, que va omplir les graderies de gom a gom, va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club Joan Cabrera; de l’alcalde de la ciutat Alfredo Vega; del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, Manuel Giménez; i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela.

 

Gairebé 350 jugadors en 30 equips

 

El club compta enguany amb gairebé 350 jugadors distribuïts en els 30 equips que integren la secció, divuit de categoria masculina i dotze de categoria femenina, a més de l’escola, integrada per nens i nenes de 5 a 8 anys.

L’acte va iniciar-se amb la presentació i desfilada de tots i cadascun dels jugadors de la secció, fins arribar als conjunts sèniors. Els sèniors B van aparèixer a la pista tot acompanyant un jove basquetbolista de l’escola, mentre que els dos sèniors A van tancar la desfilada. La presentació va concloure amb els parlaments institucionals, protagonitzats pel directiu del club Joan Cabrera i l’alcalde de Terrassa Alfredo Vega.

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).