Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Bàsquet

Presentació de la secció…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentació de la secció de bàsquet

 

La secció de bàsquet va presentar-se oficialment divendres al vespre al Pavelló del Pla de Bon Aire, en un acte que va celebrar-se tot just després de concloure el XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base. L’esdeveniment, que va omplir les graderies de gom a gom, va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club Joan Cabrera; de l’alcalde de la ciutat Alfredo Vega; del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, Manuel Giménez; i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela.

 

Gairebé 350 jugadors en 30 equips

 

El club compta enguany amb gairebé 350 jugadors distribuïts en els 30 equips que integren la secció, divuit de categoria masculina i dotze de categoria femenina, a més de l’escola, integrada per nens i nenes de 5 a 8 anys.

L’acte va iniciar-se amb la presentació i desfilada de tots i cadascun dels jugadors de la secció, fins arribar als conjunts sèniors. Els sèniors B van aparèixer a la pista tot acompanyant un jove basquetbolista de l’escola, mentre que els dos sèniors A van tancar la desfilada. La presentació va concloure amb els parlaments institucionals, protagonitzats pel directiu del club Joan Cabrera i l’alcalde de Terrassa Alfredo Vega.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.