Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Pocs canvis en la plantilla del sènior femení de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pocs canvis en la plantilla del sènior femení de waterpolo

 

Paula Camus, única alta de cara a la temporada 2020-2021

Marta Samper, baixa

 

 

La plantilla del sènior femení de waterpolo de cara a la temporada 2020-2021 presentarà poques novetats. El club mantindrà pràcticament el bloc d’enguany, un planter que va ser reforçat a consciència amb les arribades de Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Olga Domènech i que va quedar-se a un pas de guanyar la Copa de la Reina en caure contra el Sabadell a la tanda de penals.

L’única cara nova de l’equip que dirigiran Xavi Pérez i Eduard Vera és la jove boia internacional Paula Camus, de 18 anys, procedent del CN Boadilla i un dels valors emergents del waterpolo espanyol. La madrilenya ha estat internacional en categories formatives. Destaca el títol europeu de la categoria sub-18 que va aconseguir a Volos, on va ser escollida la jugadora més valuosa del campionat. Al mes de novembre, va disputar el seu primer partit amb la selecció absoluta contra França, corresponent a Lliga Mundial. Espanya va guanyar per 18 a 3 i Camus, amb tres gols, va rebre el premi a la millor jugadora del partit.

De la mateixa manera, la plantilla només experimentarà la baixa de Marta Samper.

Així doncs, Xavi Pérez tindrà a les seves ordres un total de 13 jugadores. A més de les esmentades, comptarà amb Sandra Domene, Judith Panicello, Cristina Cantero, Martina Cardona, Júlia Rodríguez, Elia Montoya, Noelia Cuenda i Sofia Tamayo.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.