Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón s’estrenen als Jocs Olímpics de Tòquio

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón s’estrenen als Jocs Olímpics de Tòquio

 

 

La selecció espanyola femenina de waterpolo debuta contra Sud-àfrica dissabte (11.20h)

 

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña iniciaran la seva aventura als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 dissabte. Després d’un darrer stage amb la selecció japonesa a Kurashiki, arriba l’hora de la veritat per al combinat de Miki Oca, que debutarà contra Sud-àfrica (11.20, hora catalana).

Totes tres jugadores ja tenen experiència en la cita esportiva més important del planeta. Pili Peña, de 35 anys, és la més veterana. La madrilenya afrontarà la seva tercera participació olímpica, amb la medalla de plata assolida a Londres 2012 com a fita destacada. Per a Bea Ortiz, de 26 anys, i Paula Leitón, de 21, serà la segona presència en uns Jocs després de participar a Rio 2016.

 

Deu seleccions

 

La competició de waterpolo femení als Jocs Olímpics de Tòquio aplega deu seleccions distribuïdes en dos grups de cinc. Espanya milita en el grup A, en el qual tindrà com a rivals Sud-àfrica (dissabte 24, 11.20h), Canadà (dilluns 26, 12.50h), Països Baixos (dimecres 28, 12.50h) i Austràlia (divendres 30, 12.50h). El grup B està format per la Xina, Hongria, Estats Units, Japó i Rússia, que competirà sota les sigles COR (ROC en anglès) en referència al Comitè Olímpic Rus.

Els quatre primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, previstos per al dimarts 3 d’agost. Les semifinals estan programades per al dijous 5 d’agost i la final i el partit per la medalla de bronze es disputaran el dissabte 7 d’agost.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).