Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón s’estrenen als Jocs Olímpics de Tòquio

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón s’estrenen als Jocs Olímpics de Tòquio

 

 

La selecció espanyola femenina de waterpolo debuta contra Sud-àfrica dissabte (11.20h)

 

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña iniciaran la seva aventura als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 dissabte. Després d’un darrer stage amb la selecció japonesa a Kurashiki, arriba l’hora de la veritat per al combinat de Miki Oca, que debutarà contra Sud-àfrica (11.20, hora catalana).

Totes tres jugadores ja tenen experiència en la cita esportiva més important del planeta. Pili Peña, de 35 anys, és la més veterana. La madrilenya afrontarà la seva tercera participació olímpica, amb la medalla de plata assolida a Londres 2012 com a fita destacada. Per a Bea Ortiz, de 26 anys, i Paula Leitón, de 21, serà la segona presència en uns Jocs després de participar a Rio 2016.

 

Deu seleccions

 

La competició de waterpolo femení als Jocs Olímpics de Tòquio aplega deu seleccions distribuïdes en dos grups de cinc. Espanya milita en el grup A, en el qual tindrà com a rivals Sud-àfrica (dissabte 24, 11.20h), Canadà (dilluns 26, 12.50h), Països Baixos (dimecres 28, 12.50h) i Austràlia (divendres 30, 12.50h). El grup B està format per la Xina, Hongria, Estats Units, Japó i Rússia, que competirà sota les sigles COR (ROC en anglès) en referència al Comitè Olímpic Rus.

Els quatre primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, previstos per al dimarts 3 d’agost. Les semifinals estan programades per al dijous 5 d’agost i la final i el partit per la medalla de bronze es disputaran el dissabte 7 d’agost.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.