Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón, convocades amb la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón, convocades amb la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La Direcció Tècnica de Waterpolo de la Federació Espanyola ha difós aquest migdia les tretze jugadores escollides, que desenvoluparan uns entrenaments oficials al CAR de Sant Cugat del 12 al 14 de juliol abans de viatjar al Japó.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Absolut
Entrenaments oficials previs als Jocs Olímpics. CAR (Sant Cugat)
12 – 14 de juliol

 

 

Marta Bach1993CN Mataró
Anna Espar1993CN Mataró
Clara Espar1994CE Mediterrani
Laura Ester1990CN Sabadell
Judith Forca1996CN Sabadell
Maica Garcia1990CN Sabadell
Irene González1996CN Sabadell
Paula Leitón2000CN Terrassa
Beatriz Ortiz1995CN Terrassa
Pili Peña1986CN Terrassa
Elena Ruiz2004CN Rubí
María Elena Sánchez1994CN Mataró
Roser Tarragó1993CE Mediterrani

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.