Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Paula Leitón, millor esportista egarenca 2019

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Leitón, millor esportista egarenca 2019

 

El club obté el guardó a la millor entitat esportiva

 

Jordi Valls, millor entrenador; Dani Nart, dirigent de l’any; i CSM guanya la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir cinc guardons en la Gala de la Nit de l’Esportista 2019 que va tenir lloc divendres 6 de març al Teatre Principal sota l’organització de l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa.

La waterpolista Paula Leitón va ser nomenada Esportista de l’Any, la categoria principal del certamen, per segona vegada en la seva carrera. En aquesta categoria, el club comptava amb una candidata més, l’atleta Ragna Debats. El club va adjudicar-se també el guardó a la Millor Entitat Esportiva de l’Any i dues persones lligades estretament al CN Terrassa, Jordi Valls i Dani Nart, van ser guardonats com a Entrenador de l’Any i com a Dirigent de l’Any, respectivament. Així mateix, el patrocinador del club CSM va ser el guanyador de la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport.

El CN Terrassa va comptar amb nou nominats més: l’equip masculí absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo en la categoria Equip de l’Any; la waterpolista Noelia Cuenda i la nedadora Aida López en la categoria Esportista Promesa de l’Any; la nedadora Sílvia Pagès en la categoria Esportista Màster de l’Any; la segona fase de la Champions League de waterpolo en la categoria Organització d’Esdeveniments Esportius; Pau González i Ana Monfá en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física; i el Torneig Benèfic de Pàdel La Vida és Xula en la categoria Organització d’Esdeveniments Solidaris o d’Integració Social.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).