Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Paula Leitón, millor esportista egarenca 2019

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Leitón, millor esportista egarenca 2019

 

El club obté el guardó a la millor entitat esportiva

 

Jordi Valls, millor entrenador; Dani Nart, dirigent de l’any; i CSM guanya la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir cinc guardons en la Gala de la Nit de l’Esportista 2019 que va tenir lloc divendres 6 de març al Teatre Principal sota l’organització de l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa.

La waterpolista Paula Leitón va ser nomenada Esportista de l’Any, la categoria principal del certamen, per segona vegada en la seva carrera. En aquesta categoria, el club comptava amb una candidata més, l’atleta Ragna Debats. El club va adjudicar-se també el guardó a la Millor Entitat Esportiva de l’Any i dues persones lligades estretament al CN Terrassa, Jordi Valls i Dani Nart, van ser guardonats com a Entrenador de l’Any i com a Dirigent de l’Any, respectivament. Així mateix, el patrocinador del club CSM va ser el guanyador de la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport.

El CN Terrassa va comptar amb nou nominats més: l’equip masculí absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo en la categoria Equip de l’Any; la waterpolista Noelia Cuenda i la nedadora Aida López en la categoria Esportista Promesa de l’Any; la nedadora Sílvia Pagès en la categoria Esportista Màster de l’Any; la segona fase de la Champions League de waterpolo en la categoria Organització d’Esdeveniments Esportius; Pau González i Ana Monfá en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física; i el Torneig Benèfic de Pàdel La Vida és Xula en la categoria Organització d’Esdeveniments Solidaris o d’Integració Social.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.