Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Paula Leitón i Bea Ortiz, amb Catalunya contra els Estats Units

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Leitón i Bea Ortiz posen contra les cordes els Estats Units amb la selecció catalana de waterpolo femení

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón i Bea Ortiz van prendre part ahir en el partit entre Catalunya i els Estats Units que s’emmarcava en el Centenari de la Federació Catalana de Natació. El combinat de Nani Guiu i Jordi Valls va acabar trepitjant els talons (12-13) a l’imponent bloc que dirigeix Adam Krikorian, dominador dels últims grans campionats internacionals i favorit per aconseguir el tercer títol olímpic consecutiu a Tòquio.

Els Estats Units van protagonitzar un inici abassegador. A partir d’un alt ritme de joc, van convertir en gol les primeres accions ofensives. Judith Forca, en superioritat numèrica, i Maica Garcia, des de la boia, van aturar tímidament l’allau de les de Krikorian que, a més, van comptar amb una inspirada Johnson sota els pals (2-5).

En el segon quart, la dinàmica no va variar. Els Estats Units van continuar dominant amb mà de ferro. Haralabadis va enfilar l’electrònic fins al 2 a 7. Catalunya va respondre de nou de la mà de Forca i Garcia, però les visitants van poder conservar els cinc gols de renda al descans gràcies a l’encert de Musselman (4-9).

A la represa, el partit es va capgirar com un mitjó. La selecció catalana va apujar el llistó en defensa i va millorar l’efectivitat en les accions en superioritat numèrica, virtuts a partir de les quals va igualar el matx. En el darrer quart, el combinat de Guiu i Valls va encadenar un parcial de 5 a 0 que va estar a punt de culminar la remuntada. La jugadora del CN Terrassa Bea Ortiz va contribuir-hi amb dues dianes.

 

Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella

 

Abans del partit, es va dur a terme un homenatge al mític exwaterpolista Manel Estiarte, nascut a Manresa i participant en sis edicions dels Jocs Olímpics. Les piscines municipals de la capital del Bages ja s’anomenen de forma oficial Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella. El llegendari esportista va destapar la placa que llueix el seu nom acompanyat de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; de l’alcalde de la ciutat, Marc Alcoy, i de la nova secretària general de l’Esport, Anna Caula. També va assistir a l’homenatge el president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.