Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña disputaran l’Itàlia-Espanya de Lliga Mundial de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña disputaran l’Itàlia-Espanya de Lliga Mundial de waterpolo

 

Les waterpolistes Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per disputar el partit de la primera jornada de la Fase Europea de la Lliga Mundial contra Itàlia que tindrà lloc a Florència el proper dimarts 22 de febrer (19.00h). El CN Terrassa és el club amb més representants en una llista formada per tretze jugadores.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Absolut
Lliga Mundial. Fase Europea
Itàlia-Espanya (Florència)
22 de febrer

 

Paula Camus 2002 CN Terrassa
Anna Espar 1993 CN Mataró
Giorgia Gallinato 2004 CDN Boadilla
Elia Jiménez 2002 CN Rubí
Paula Leitón 2000 CN Terrassa
Sílvia Morell 2000 CN Mataró
Cristina Nogué 2003 CN Mataró
Beatriz Ortiz 1995 CN Terrassa
María Palacio 2003 CN Sant Andreu
Pili Peña 1986 CN Terrassa
Ariadna Ruiz 2002 CN Sant Andreu
Elena Ruiz 2004 CN Rubí
Martina Terré 2002 CN Sant Andreu

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).