Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Paula Camus, millor esportista promesa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, millor esportista promesa

 

 

La waterpolista Paula Camus va rebre el premi a la millor esportista promesa en la Gala de l’Esport 2021 que va celebrar-se divendres al Teatre Principal sota l’organització de l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa.

Camus va ser guardonada en reconeixement al títol mundial júnior assolit amb la selecció espanyola a Netanya (Israel). El combinat estatal va vèncer Grècia en la gran final per 10 a 5, amb tres dianes de Camus, que va esdevenir una de les millors jugadores del torneig. La boia madrilenya va ser la segona màxima realitzadora del Mundial amb 15 gols.

Al marge d’aquest guardó, Jordi Valls va ser nomenat millor entrenador, mentre que Víctor Gutiérrez va rebre una menció especial contra conductes LGTBIfòbiques. El club va comptar amb 4 nominacions més, Sarai Gascón i Paula Leitón, en la categoria de Millor Esportista; Xavi Pérez, en la categoria de Millor Entrenador; el sènior femení de waterpolo, en la categoria de millor equip.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.