Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Paula Camus i Pili Peña disputaran la Superfinal de la Lliga Mundial

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus i Pili Peña disputaran la Superfinal de la Lliga Mundial

 

 

Les waterpolistes Paula Camus i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per participar en la Superfinal de la Lliga Mundial que se celebrarà al Real Club Náutico de Tenerife del 2 al 6 de novembre. La convocatòria de Miki Oca aplega catorze jugadores.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Absolut
Superfinal Lliga Mundial. Tenerife
2 – 6 de novembre

 

Paula Camus 2002 CN Terrassa
Anna Espar 1993 CN Mataró
Laura Ester 1990 CN Sabadell
Judith Forca 1996 CN Sabadell
Maica Garcia 1990 CN Sabadell
Irene González 1996 CN Sabadell
Paula Leitón 2000 CN Sabadell
Cristina Nogué 2003 CN Mataró
Beatriz Ortiz 1995 CN Sabadell
María Palacio 2003 CN Sant Andreu
Pili Peña 1986 CN Terrassa
Nona Pérez 2003 CN Sabadell
Elena Ruiz 2004 CN Sabadell
Martina Terré 2002 CN Sant Andreu

 

Austràlia, Hongria i Nova Zelanda, rivals de grup

 

Espanya està enquadrada en el grup B. Debutarà el dimecres 2 de novembre contra Nova Zelanda (14.40h), dijous 3 s’enfrontarà a Hongria (14.40h) i divendres 4 tancarà la primera fase contra Austràlia (14.40h). El grup A està format pels Estats Units, Itàlia, Canadà i els Països Baixos. Els dos primers de cada grup accediran a les semifinals, programades per dissabte 5, mentre que la resta d’equips lluitaran per les posicions compreses entre la cinquena i la vuitena. La gran final està prevista per diumenge a les 14.40h, just després del matx per la medalla de bronze (13.00h).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.