Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Paula Camus i Martina Cardona disputaran el Campionat del Món Júnior de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus i Martina Cardona disputaran el Campionat del Món Júnior de waterpolo

 

 

Nina Ten Broek també afrontarà la competició amb la selecció dels Països Baixos

 

 

 

Les waterpolistes Paula Camus i Martina Cardona han estat convocades per la Federació Espanyola de Natació per participar en el Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Netanya (Israel) del 10 al 16 d’octubre.

 

El seleccionador Jordi Valls ha elaborat una llista formada per tretze jugadores.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Júnior
Campionat del Món Júnior
Netanya (Israel)
10 – 16 d’octubre

 

Elena Camarena 2002 CDN Boadilla
Paula Camus 2002 CN Terrassa
Martina Cardona 2002 CN Terrassa
Gisel·la Farré 2001 CN Sant Andreu
Lucía Gómez 2001 Real Canoe NC
Elia Jiménez 2002 CN Rubí
Cristina Nogué 2003 CN Mataró
María Palacio 2003 CN Sant Andreu
Nona Pérez 2003 CN Sabadell
Paula Prats 2003 CE Mediterrani
Elena Ruiz 2004 CN Rubí
Ariadna Ruiz 2002 CN Sant Andreu
Martina Terré 2002 CN Sant Andreu

 

França, Països Baixos i Sud-àfrica, rivals de grup

 

El combinat estatal està enquadrat en el grup B, en el qual tindrà com a rivals França (diumenge 10, 12.30h), els Països Baixos (dilluns 11, 8.00h) i Sud-àfrica (dimarts 12, 18.00h). En cas de finalitzar líder de grup, accedirà directament a quarts de final. La resta de seleccions participants són Itàlia, Grècia, Alemanya i Eslovàquia (grup A); Sèrbia, Argentina, Perú i Israel (grup C); i Hongria, Uzbekistan, Rússia i Brasil (grup D).

                  

Nina Ten Broek, amb els Països Baixos

 

El club comptarà amb una tercera representant a la cita israeliana, la neerlandesa Nina Ten Broek, que competirà amb la selecció dels Països Baixos.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.