Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Pau González, or en 200 m braça en el Trofeu Internacional de Natació Adaptada Diputació de Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pau González es penja la medalla d’or en 200 m braça en el Trofeu Internacional de Natació Adaptada Diputació de Barcelona 2021

 

 

El nedador Pau González va aconseguir la medalla d’or en els 200 m braça en el Trofeu Internacional de Natació Adaptada Diputació de Barcelona 2021 que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona. L’egarenc va formar part de la selecció estatal elaborada per la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC).

Gónzalez va imposar-se en la modalitat multidisability, aquella que aplega tots els nedadors inscrits en la prova, amb un registre de 3.59.34, marca que, lògicament, també li va proporcionar el triomf en la seva categoria, la SB5. En les eliminatòries, el terrassenc havia aturat el crono en 3.58.98.

González va disputar tres proves més en aquesta cita. Va vèncer els 100 m braça masculins SB5 amb un temps d’1.52.85 i els 400 m lliures S6 amb una marca de 6.20.72. A més, va ser segon en els 50 m braça SB5 amb un registre de 50.35.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.