Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Pau González es penja dues medalles en el Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pau González es penja dues medalles en el Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada

 

 

 

El nedador Pau González va aconseguir dues medalles, una de plata i una de bronze, en el Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada que va celebrar-se diumenge passat a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. Cal destacar que els guardons només van lliurar-se en la modalitat multidisability, que contempla tots els nedadors que participen en una prova. A nivell col·lectiu, el club va finalitzar en cinquè lloc en la classificació per equips amb 36 punts.

González va obtenir la medalla de plata en els 100 m braça amb una marca d’1.55.54 i va penjar-se el bronze en els 50 m braça amb un temps de 50.58. L’egarenc va ser el millor de la categoria SB5 en la prova llarga de braça i segon en la prova curta. González, a més, va guanyar els 200 m lliures S6 (3.20.36) i va ser segon en els 400 m lliures S6 (6.51.91).

Així mateix, cal subratllar que el club va totalitzar sis victòries. A més dels dos triomfs esmentats de González, Enrique Lupiáñez va imposar-se en 100 m lliures S10 (1.17.94) i en 50 m papallona S10 (42.37), Irache Torres va ser la millor en 50 m braça mixtes promoció (1.16.60) i Aidan Lorite va vèncer els 100 m esquena S5 (2.10.66).

Els nedadors locals també van assolir cinc segones places. Al marge de l’esmentada de González, Aidan Lorite en va assolir dues en 50 m esquena S5 (57.66) i en 100 m lliures S5 (1.57.19). Tanquen la llista de segons llocs Enrique Lupiáñez en 50 m esquena S10 (43.13) i Daniel Uríos en 100 m braça SB9 (2.06.59).

Per últim, cal esmentar els tercers llocs d’Irache Torres en 50 m esquena mixtes promoció (1.05.91) i en 50 m lliures mixtes promoció (1.02.68) i de Daniel Uríos en 50 m braça SB9 (55.88). Uríos va completar la seva actuació amb un quart lloc en 50 m lliures S9 (45.64).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.