Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Pau González, convocat per al Trofeu Internacional de Natació Adaptada de Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pau González, convocat per al Trofeu Internacional de Natació Adaptada Diputació de Barcelona 2021

 

 

El nedador Pau González ha estat convocat per la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC) per participar en el Trofeu Internacional de Natació Adaptada Diputació de Barcelona 2021 que se celebrarà a les instal·lacions del CN Barcelona el 20 i 21 de febrer.

La llista elaborada per la FEDPC està integrada per nou nedadors i quatre nedadores. En el capítol masculí, a banda de González, han estat escollits Manuel Martínez, Alejandro Rojas, Iván Fernández, Javier Carcamo, Mark Castro, Daniel Ferrer, Jorge Juan Palau i Adur Mendivil. Així mateix, en l’apartat femení, han estat elegides Inés Rocío Rodríguez, Marta Fernández, Aitana Estrada i Laura Castillo.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.